Καμμένος σε Πληγέντα Πολίτη : Μόνο Εσύ κι ο Πορτοσάλτε τα Λέτε Αυτά (Video)

Καμμένος σε Πληγέντα Πολίτη : Μόνο Εσύ κι ο Πορτοσάλτε τα Λέτε Αυτά
Ένα απίστευτο περιστατικό που εκτυλίχθηκε με πρωταγωνιστή τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, στο Μάτι.

Την ώρα που πληγέντες πολίτες εξέφραζαν τα παράπονά τους στον υπουργό Άμυνας, μετά τις καταστροφικές φωτιές που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, ο Καμμένος «επιτέθηκε» φραστικά σε πολίτη που τόνισε ότι δεν υπήρχε καμία οργάνωση στην περιοχή ώστε να σωθεί ο κόσμος.

Ο υπουργός μας προσπαθώντας, όπως όλοι οι Έλληνες πολιτικοί συνηθίζουν, να αποποιηθεί την οποιαδήποτε ευθύνη του κράτους, έθεσε ερωτήσεις του τύπου: "εσείς έχετε άδεια;" "γιατί δεν απαιτήσατε ποτέ να ανοίξει ένας δρόμος;" "θέλω να σας δω όταν θα πάρουμε ένα μέτρο απ' το καθένα σας για ν' ανοίξουμε δρόμους· θα δώσετε ένα μέτρο από το σπίτι σας;" κ.λπ.

Ο πληγέντας πολίτης, ο οποίος κολύμπησε για ώρες στη θάλασσα μαζί με τα παιδιά του κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, προσπάθησε να εξηγήσει στον κύριο Πάνο μας ότι σε κάθε αίτημα που κατατίθεται στους τοπικούς «άρχοντες», απαντούν ότι: "Δεν υπάρχουν χρήματα λόγω κρίσης".

Τέλος, όταν του είπε ότι ούτε ο ίδιος ούτε τα παιδιά του είδαν τις Ένοπλες Δυνάμεις, τις ώρες που βρικόταν στη θάλασσα, ο Καμμένος του απάντησε: "Μόνο εσείς κι ο Πορτοσάλτε τα λέτε αυτά".
    

Ο Πάνος Καμμένος στο Μάτι - Μόνο Εσείς κι ο Πορτοσάλτε τα Λέτε Αυτά