Προσπάθησαν να Ληστέψουν... Εκπαιδευτή των ΟΥΚ (+Video)

Κόρινθος - Προσπάθησαν να Ληστέψουν Εκπαιδευτή των ΟΥΚ
Απόπειρα ληστείας, στην Κόρινθο, με πρωταγωνιστή Τάσο Χατζαντώνη, εκπαιδευτή των ΟΥΚ που στο βίντεο περιγράφει τα όσα έγιναν στο σπίτι του, καθώς κοιμόταν με την οικογένειά του.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δυτών Κορινθίας Τάσος Χατζαντώνης άκουσε θόρυβο στην αυλή, πετάχτηκε από το κρεβάτι του και βγαίνοντας έξω αντιλήφθηκε έναν από τους 3 δράστες που είχαν εισέλθει στην οικία του, για να τον ληστέψουν.

Έδωσε... στιγμιαία μάχη μαζί του, αφού λόγω της εκπαίδευσής του τον εξουδετέρωσε άμεσα. Στη συνέχεια «ανάλαβε» το δεύτερο ληστή, ο οποίος έσπευσε για βοήθεια στον πρώτο ο οποίος βρισκόταν ήδη στο έδαφος. Ενώ πάλευε μαζί του, του επιτέθηκε πισώπλατα ο τρίτος και με το μαχαίρι που κρατούσε τον τραυμάτισε στο χέρι και την κοιλιά. Όταν ο Χατζαντώνης άρπαξε μια σούβλα που υπήρχε στην αυλή του, οι ληστές άρχισαν το τροχάδι και τράπηκαν σε φυγή.

Ο τραυματισμένος «βάτραχος» μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας για να υποβάλει μήνυση κατ' αγνώστων.
    

Ο Τάσος Χατζαντώνης στην Κάμερα του Κόρινθος TV