«Ανάπηρος» ΚΑΙ ο Καταχραστής της Energa Άρης Φλώρος

Ο Καταχραστής της Energa Αριστείδης Φλώρος
Στον καταχραστή δημοσίου χρήματος και ηθικό αυτουργό σε απόπειρα δολοφονίας, Αριστείδη Φλώρο, διαγνώστηκε ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, λόγω... "ψυχιατρικών προβλημάτων" και κρίσεων επιληψίας.

Είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για υπεξαίρεση, από κοινού, 256.000.000€ στο σκάνδαλο Energa - Hellas Power και για ηθική αυτουργία σε απόπειρα δολοφονίας, σε κάθειρξη 21 ετών + χρηματική ποινή ύψους 1.500.000€.

Η ηθική αυτουργία του Φλώρου στην απόπειρα δολοφονίας του Γιώργου Αντωνόπουλου

Ο 39χρονος «επιχειρηματίας», τον περασμένο Μάρτιο, είχε κριθεί ένοχος για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, το Νοέμβριο του '14 στην Πεντέλη.

Δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος
Ο Αντωνόπουλος γλίτωσε χάρη στην καλή του τύχη. Οι σφαίρες που δέχτηκε δεν άγγιξαν ζωτικά σημεία του εγκεφάλου του.

Ως φυσικοί αυτουργοί είχαν κατηγορηθεί, τότε, δύο αδίστακτοι Αλβανοί κακοποιοί. Ανακρινόμενοι υπέδειξαν το Φλώρο ως το άτομο που τους είχε υποσχεθεί αμοιβή 300.000€, προκειμένου να δολοφονήσουν τον δικηγόρο του ΛΑΓΗΕ και αντίδικό του στην υπόθεση Energa - Hellas Power, Γιώργο Αντωνόπουλο.

Η κατάχρηση δημοσίου χρήματος και οι ποινές

Άρης Φλώρος - Βασίλης Μηλιώνης - πάρτι στη Μύκονο

Ο Άρης Φλώρος και ο Βασίλης Μηλιώνης που όλη η Ελλάδα είδε στο παρελθόν να κάνουν τη ζωάρα τους στη Μύκονο με λεφτά του Δημοσίου, είχαν κηρυχθεί ένοχοι ως εκπρόσωποι των δύο εταιρειών, Energa - Hellas Power.

Παρακράτησαν πολλά εκατομμύρια ευρώ και τα «ενσωμάτωσαν» στην περιουσία τους, ζημιώνοντας το Δημόσιο, το διάστημα Σεπτεμβρίου 2011 έως Νοέμβριο 2012.


Συγκεκριμένα:
Για την κατηγορία της συν αυτουργίας σε κακουργηματική υπεξαίρεση με την επιβαρυντική διάταξη περί καταχραστών του Δημοσίου (Ν. 1608/50) κρίθηκαν ένοχοι ο Άρης Φλώρος και ο Νικόλαος Δεκόλης.

Energa - Άρης Φλώρος - 1

Για άμεση συνέργεια σε υπεξαίρεση κρίθηκαν ένοχοι οι Στέφανος Σιαφάκας και Αχιλλέας Φλώρος, ενώ για απλή συνέργεια σε υπεξαίρεση κρίθηκε ένοχος ο Βασίλης Μηλιώνης.

Για το αδίκημα της λαθρεμπορίας ένοχος κρίθηκε ο Άρης Φλώρος.

Για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα ένοχοι κρίθηκαν οι Άρης Φλώρος Στ. Σιαφάκας και Νικ. Δεκόλης.

Οι εκπρόσωποι των δύο παρόχων, παρότι πληρώνονταν από τους πελάτες τους τον ειδικό φόρο κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και το τέλος ακίνητης περιουσίας (το ίδιο που γίνεται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ), αντί να αποδώσουν τα λεφτά στο Δημόσιο τα κράτησαν για πάρτη τους, με αποτέλεσμα το κράτος να υποστεί εκατοντάδες εκατομμύρια ζημιά.

H δίωξη ξεκίνησε μετά από σχετική εισαγγελική έρευνα, όταν ανακαλύφθηκε ότι τα λεφτά που χρωστούσαν οι δύο εταιρείες στον ΔΕΣΜΗΕ «έφυγαν» για ελβετικές τράπεζες και άλλα σχετικά, μέσω off-shore εταιρειών.

Οι κατηγορούμενοι είχαν υποβάλει αίτημα στο δικαστήριο να επιστρέψουν τα χρήματα για να τύχουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης.

Άρης Φλώρος - Βασίλης Μηλιώνης

«Μάγκας» ο «Φλώρος»...

Με ποια κριτήρια, άραγε(ς), το Ελληνικό «κράτος» ανέθεσε σε έναν «τρελλό» με κρίσεις επιληψίας και την παρέα του να διαχειρίζεται Δημόσιο Χρήμα..?

Διαγιγνώσκονται ως "ανάπηροι" και αποφυλακίζονται όσοι, έγκλειστοι για κακουργήματα σε φυλακές, αποκτούν "ψυχολογικά προβλήματα", την ώρα που καρκινοπαθείς και ακρωτηριασμένοι πολίτες «κόβονται» από τις αρμόδιες επιτροπές (ΚΕΠΑ) χάνοντας επιδόματα και συντάξεις που τους επέτρεπαν μία ««αξιοπρεπή»» διαβίωση?

Μάλλον, κάποια από τα χρήματα τα οποία καταχράστηκαν οι εν λόγω «κύριοι» επεστράφησαν... Αυτό που μένει, πλέον, είναι να μάθουμε είναι ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΈΠΕΣ ΜΠΉΚΑΝΕ (πάλι)...

Να του δώσετε και καμιά σύνταξη αναπηρίας!!! ΣΑΠΙΟΞΕΥΤΊΛΕΣ...

    

Ελεύθερος ο Αριστείδης της Energa - Αποφυλακίστηκε... ο Φλώρος