Δωρεάν jAlbum - Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες (+Video Tutorial)

free-jAlbum
Αποκτήστε δωρεάν το jAlbum! Ένα βραβευμένο λογισμικό για την οργάνωση και την παρουσίαση εικόνων και βίντεο σε γκαλερί, που με ευελιξία και ακεραιότητα μπορούν να διαμοιραστούν από οποιονδήποτε web server.

Μπορείτε να δημιουργήσετε γκαλερί από τις ψηφιακές φωτογραφίες και τα βίντεο σας εύκολα και γρήγορα. Έχει ενσωματωμένες δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας, ευέλικτα πρότυπα για προσαρμοσμένες γκαλερί με προηγμένες λειτουργίες όπως καλάθι αγορών, ιεραρχίες και ενσωμάτωση χαρτών Google. Δημοσιεύστε τα άλμπουμ σας σε οποιονδήποτε ιστότοπο με την ενσωματωμένη υποστήριξη FTP της jAlbum.

Το jAlbum παρέχει:

Ευελιξία - Επιλέξτε ανάμεσα σε πάνω από 160 εξαιρετικά προσαρμόσιμα πρότυπα (skins) που προσφέρουν όχι μόνο διαφορετικές αναζητήσεις, αλλά και μοναδικές λειτουργίες όπως το ολοκληρωμένο καλάθι αγορών, το φιλτράρισμα λέξεων-κλειδιών και την ενοποίηση των Χαρτών Google

Ακεραιότητα - Οι γκαλερί μπορούν να εξυπηρετηθούν από τους διακομιστές μας ή από οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο στον κόσμο. Δεν εξαρτάται από καμία κεντρική υπηρεσία cloud. Επιπλέον, το jAlbum χρησιμοποιεί ανοικτά πρότυπα για τα πολύτιμα μεταδεδομένα σας και συνεπώς αλληλεπιδρά καλά με οποιοδήποτε λογισμικό ("xmp" όπως το PhotoShop, Bridge και Lightroom).

Ευκολία στη χρήση - «Ρίξτε» τις εικόνες στο jAlbum, πατήστε το κουμπί κι έγινε!

     

Κατέβασμα και Εγκατάσταση του jAlbum 14.1.1

Για να το αποκτήσετε, επισκεφθείτε το ►Sharewareonsale, επιλέξτε (1)...

free-jAlbum-download


...συμπληρώστε τα απαραίτητα και πατήστε "GIVE IT TO  ME NOW" .

Στην επόμενη σελίδα που θα ανοίξει, θα εμφανιστεί το Licence key (το οποίο θα σταλεί και στο e-mail το οποίο δηλώσατε) αντιγράψτε το, επιλέξτε λειτουργικό...

free-jAlbum-download-1

...εγκαταστείστε το jAlbum και ξεκινήστε τις δημιουργίες.

Δείτε το video tutorial · θα σας φανεί χρήσιμο στα πρώτα σας βήματα.


Free software to create and upload photo and video galleries to your blog or website