Καρανίκας: Γίνεται Αντιπολίτευση από Υπόδικο για Πρεζεμπορία

Καρανίκας: Γίνεται Αντιπολίτευση από Υπόδικο Πρεζέμπορα
Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού (😂) του Α. Τσίπρα, ►Νίκος Καρανίκας, με μια ακατάληπτη ανάρτηση του στο Facebook, ανακαλύπτει σενάρια συνωμοσίας, θυμάται και αναφέρει (φυσικά) τα τμήματα των ταγματασφαλιτών, κατηγορεί την αντιπολίτευση για αλητεία και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι για όλα φταίει (ποιος άλλος?) η αστική τάξη... δυστυχώς!

Η υβριστική ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα στο Facebook

Ο -μέχρι πρότινος, τουλάχιστον- ►πολέμιος της καριέρας (καριέρα=χολέρα) που εδώ και κάμποσο καιρό εισπράττει κάμποσες χιλιαδίτσες μισθό, προσφέροντας τις υπηρεσίες και το... πλήθος γνώσεων στρατηγικού σχεδιασμού που έχει (?!... ξανά-μανά 😂) στον πρωθυπουργό, έγραψε:

"Όταν η αντιπολίτευση γίνεται από υπόδικο για πρεζεμπορία και φοροφυγάδες τότε ξέρεις ότι η ΝΔ είναι η Δεξιά της εποχής που έδινε τα ρέστα της στους εχθρούς δημιουργώντας τμήματα ταγματασφαλιτών. 
Πραγματικά η αντιπολίτευση πέρασε στην μαφία.
Μας χρεοκόπησαν, μας έκλεψαν, μας ζητάνε και τα ρέστα τρομοκρατώντας την δημοκρατία, την πολιτεία, την κυβέρνηση . 
Η ελληνική αστική τάξη δεν αντιδράει(?) προφανώς γιατί είναι υπό την αιγίδα της μαφίας και της πρέζας ρουφώντας κόκα .... δυστυχώς.

ΝΔ - αλητεία και στο τιμόνι η μαφία"...


Καρανίκας: Γίνεται Αντιπολίτευση από Υπόδικο Πρεζέμπορα - Μαρινάκης

...είπε, σύμβουλος του Α. Τσίπρα (ο οποίος ►χαρακτηρίζει ως "Αριστούργημα" την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στους δίδυμους πύργους) παραπέμποντας με link σε δημοσίευμα του left.gr που αναφέρεται στο Βαγγέλη Μαρινάκη.


Καρανίκας - Μενεγάκη

Κρατήσου Νικόλα..!!!
Η εκπομπή της ►αγαπημένης σου Ελένης ξεκινάει τον άλλο μήνα!
Καλύτερα στρίψε καμιά τσιγαριά, κανε like και στείλε της κανένα μήνυμα να της πεις για τις γόβες και τα μπουστάκια που φοράει... Κάνει και κληρώσεις αυτή · μπορεί να κερδίσεις κανένα "σετάκι"..!

    

Νίκος Καρανίκας - Μαφία και Αλητεία στη ΝΔ - Τρομοκρατούν τη Δημοκρατία