«Μαλλιά Κουβάρια» στον Αέρα Γεωργιάδης - Χριστοφορίδης (Video)

Καβγάς Άδωνι Γεωργιάδη - Γιώργου Χριστοφορίδη στην πρωινή εκπομπή Καλοκαίρι μαζί στις 7 του ΑΝΤ1
Το «χοντρό... μαλλιοτράβηγμα» Άδωνι Γεωργιάδη - Γιώργου Χριστοφορίδη, στην πρωινή εκπομπή Καλοκαίρι μαζί στις 7 του ΑΝΤ1.

Με αφορμή το "διάγγελμα" του Αλέξη Τσίπρα στην Ιθάκη για την «έξοδο» από τα μνημόνια ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο δημοσιογράφος/εκδότης της εφημερίδας το χωνί, ήρθαν σε μία πολύ σκληρή αντιπαράθεση εξαπολύοντας μύδρους ο ένας στον άλλο για τα πεπραγμένα του.

Νίκος Παππάς - Γιώργος Χριστοφορίδης

Ο πρώην ειδικός σύμβουλος του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών (πριν κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής) μάλιστα, ανάγκασε το Νίκο Ρογκάκο να σηκωθεί από τη θέση του. Φανερά εκνευρισμένος ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής σηκώθηκε κι έκλεισε ο ίδιος το tablet με το οποίο ο Χριστοφορίδης επιδείκνυε επίμονα παλιότερες δηλώσεις του Α.Γεωργίαδη, παρά τις επανειλημμένες παρατηρήσεις που του είχε προηγουμένως ο ίδιος κάνει.

Οι "υπόλοιποι" μάλλον είχαν «μικρούς ρόλους» στο πρωινό αυτό show του ΑΝΤ1, στο οποίο, ομολογουμένως, φαίνεται ξεκάθαρα το ποιος προσπαθεί απλά και μόνο να κατηγορήσει ή να «πετάξει λάσπη», χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα και απαντήσεις.
    

Άδωνις Γεωργιάδης - Γιώργος Χριστοφορίδης σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 - 22-08-2018