Μπενφίκα - ΠΑΟΚ 1-1 - Γκολ και Φάσεις (Video)

ΠΑΟΚ - Μπενφίκα 1-1 - Γκολ και Φάσεις

Ασταθής αλλά και αδικημένος, κατάφερε να πάρει ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα στο Ντα Λουζ, ο ΠΑΟΚ. Ακόμη και μετά από μια αυστηρότατη απόφαση που τον έφερε πίσω στο σκορ, έμεινε και πάλι αήττητος στο 5ο σερί ευρωπαϊκό παιχνίδι του και πήρε την ισοπαλία με σκορ πρόκρισης, 1-1, από τη Μπενφίκα με το γκολ του Ουάρντα.

Ο Δικέφαλος μπήκε πολύ καλά στο πρώτο εικοσάλεπτο όπου είχε 2 τελικές προς την εστία του Βλαχοδήμου, με τους Κρέσπο στο 3' και τον άστοχο Πρίγιοβιτς στο 8'. Στη συνέχεια όμως φάνηκε να χάνει τον προσανατολισμό του · κυρίως οι Κάνιας και Μαουρίσιο «έχασαν» τον Πίζι.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα με τον Πίζι, μετά από ένα πάρα πολύ αυστηρό -εώς ανύπαρκτο- πέναλτι που υπέδειξε ο Μάζιτς σε προσπάθεια του Μαουρίσιο να αποτρέψει τον Ζέντσον να πλασάρει, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Πέλκας και πάλι είχε τρεξίματα, βοήθησε στην πίεση και ανέβασε την απόδοση του, κυρίως μετά το 70′, έχοντας και την εκτέλεση του φάουλ από την οποία ξεκίνησε το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Πασχαλάκης κράτησε όρθιο τον Δικέφαλο του Βορρά

Πασχαλάκης - απόκρουση
Ο Πασχαλάκης ήταν αυτός που «κράτησε όρθιο» τον ΠΑΟΚ και το σκορ
"στα χαμηλά". Ο Έλληνας τερματοφύλακας είπε ΌΧΙ:
στο 50′ στο σουτ του Φακούντο Φερέιρα
στο 56′ στο τρομερό σουτ του Γριμάλδο
και στο 86′ στο πλασέ του Φακούντο Περέιρα, μέσα από τη περιοχή.

Χρυσή αλλαγή ο Ουάρντα

Ο Λουτσέσκου πήρε την απόφαση να μην ξεκινήσει τον Ουάρντα, αλλά ο Αιγύπτιος αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τον Ρουμάνο τεχνικό. Πέρασε στο παιχνίδι στο 52′ αντί του Λημνιού και ήταν αρκετά καλός τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά φτιάχνοντας ουσιαστικά τη πρώτη καλή στιγμή του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, όταν δεν τοποθέτησε καλά το σώμα του και από το ύψος του πέναλτι αστόχησε.

Ουάρντα - γκολ

Το γκολ του ΠΑΟΚ ήρθε στο 76΄από τον Ουάρντα, όταν ο Πέλκας εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Βαρέλα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ο Αιγύπτιος είδε τη μπάλα να του στρώνεται και με το αριστερό νίκησε τον Βλαχοδήμο στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
    

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ του αγώνα Μπενφίκα - ΠΑOK