ΠΑΟΚ - Σπαρτάκ Μόσχας 3-2 - Γκολ και Φάσεις (Video)

ΠΑΟΚ - Σπαρτάκ Μόσχας 3-2 - Γκολ και Φάσεις

Επική νίκη του ΠΑΟΚ που με απίθανο come back ανέτρεψε το 2-0 εις βάρος του και κατάφερε να κερδίσει την Σπάρτακ της Μόσχας με τελικό σκορ 3-2, παρά την απουσία του Βιερίνια.

Το 1ο ημίχρονο του αγώνα ήταν άκρως απολαυστικό, καθώς τα είχε όλα! Οι ομάδες σκόραραν 5 γκολ, το παιχνίδι ήταν «γεμάτο» φάσεις και μονομαχίες ανάμεσα στους δύο αντιπάλους αλλά σημαντικότερο ήταν το γεγονός ότι σε μόλις 17', ο ΠΑΟΚ έφερε τα πάνω… κάτω στο παιχνίδι.

ΠΑΟΚ - Σπαρτάκ Μόσχας 3-2 (1)

Ο Πασχαλάκης με εξαιρετική επέμβαση στην αριστερή του γωνία απέκρουσε το πέναλτι του Πρόμες και κράτησε το 3-2 που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ και το μικρό προβάδισμα για την πρόκριση, ενόψει της ρεβάνς στη Μόσχα σε μια εβδομάδα.

Πασχαλάκης - ΠΑΟΚ - Σπαρτάκ Μόσχας
    

Paok vs Spartak  Moscow 3 - 2 - Goals and Highlights

Όταν οι Ποπόφ και Πρόμες, στα πρώτα 16 λεπτά, «πάγωσαν» το γήπεδο της Τούμπας, η άμεση και δυμναμική αντίδραση των «ασπρόμαυρων», έφερε στο μυαλό όλων την επική ανατροπή (πριν από 21 χρόνια, πάλι στην Τούμπα) και πάλι με αντίπαλο μια… Σπαρτάκ · μόνο που τότε η Σπαρτάκ ήταν από την Τρνάβα Σλοβακίας και είχε προηγηθεί με 3-0 στο ξεκίνημα του αγώνα.

Το 0-3 αφύπνισε τους γηπεδούχους, που είχαν πετύχει το πρώτο γκολ με πέναλτι, όπως και ο Πρίγιοβιτς εχθές! Ο ΠΑΟΚ, τότε, ισοφάρισε 3-3 στην εκπνοή του ημιχρόνου και στο τέλος πήρε θριαμβευτική νίκη με 5-3, μπροστά σε 35.000 θεατές που κατέκλυσαν την Τούμπα και τότε, μήνα Αύγουστο.

Το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ζαγοράκης στο 31', αλλά κι οι Τουρσουνίδης και Βελής άλλαξαν το σκηνικό. Στο 35' και 45' ο Σπύρος Μαραγκός έφερνε το ματς στα ίσα. Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πέτυχε 2 ακόμη τέρματα: Στο 52' με τον Κώστα Φραντζέσκο και στο 80' με τον Πέρσι Ολιβάρες.