Σ. Παπαδόπουλος - Θέλουν να «Ξεπουλήσουν» τη Θράκη (Audio Video)

Στάθης Παπαδόπουλος - Θέλουν να Ξεπουλήσουν τη Θράκη
Ο δημοσιογράφος Στάθης Παπαδόπουλος στην εκπομπή του ►Απόστολου Μακρυανίδη, στο ►Metropolis 95.5, μιλάει για τους μουφτήδες και την τραγική για τους Έλληνες Ορθόδοξους κατάσταση στη Θράκη, σήμερα.

Ποιος είναι ο Στάθης Παπαδόπουλος

Στάθης ΠαπαδόπουλοςΟ Σ. Παπαδόπουλος ζει στην Ξάνθη τα τελευταία 30 χρόνια, περίπου. Ο πατέρας του Δημήτριος είναι γιος αριστερού αγωνιστή αντιστασιακού Πόντιου πρόσφυγα από την Τραπεζούντα. Το Δεκέμβριο του 1985 έως τον Απρίλιο του 1991 υπηρέτησε ως Υπαξ/τικός στις Ένοπλες Δυνάμεις και παραιτήθηκε όταν ανέλαβε Υπουργός Εθνικής Άμυνας ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, διαφωνώντας με τις τότε πρακτικές της ΝΔ.

Ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ, από το 1987, ενώ το 1989, υπήρξε ιδρυτικό μέλος και Ταμίας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και υπεύθυνος του ραδιοφωνικού σταθμού της. Μετά την εκλογή Σημίτη, αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ και προσχώρησε στο ΔΗΚΚΙ του Δ. Τσοβόλα.

Το 2006 δέχθηκε την πρόταση του Δημήτρη Κολάτου να κατέβει στις Νομαρχιακές εκλογές ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος Νομάρχης Ξάνθης, του συνδυασμού ΑΝΑΤΡΟΠΗ, με την στήριξη και του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Επαγγελματικά, από το 2005 έως και σήμερα, είναι Διευθυντής Υποκαταστήματος Ξάνθης, μεγάλης Μακεδονικής Ασφαλιστικής Εταιρίας, με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Από το 2007 είναι διευθυντής προγράμματος, στο Αθλητικό Μετρόπολις Θράκης fm 105,1 ενώ ως δημοσιογράφος συνεργάστηκε κατά καιρούς με τη ΘΡΑΚΗ TV. Από το 1997 υπήρξε συνεργάτης του Ξάνθη channel, της ΕΓΝΑΤΙΑ TV και του ράδιο LIFE 92,1.

Υπήρξε ανταποκριτής της Κρατικής ΕΡΑ Σπορ, του Ράδιο Χρόνος Κομοτηνής, καθώς και των εφημερίδων GOAL, Ώρα για Σπορ, Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Σπορ Του Βορρά και Metrosport.

Στην Ξάνθη συνεργάστηκε με τις εφημερίδες ΜΑΧΗΤΗΣ, και XANTHINEWS ενώ μαζί με τον εκδότη Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ίδρυσαν το 2002 την αθλητική εφημερίδα THRAKISport.
    

Οι Μουφτήδες και η Κατάσταση στη Θράκη Σήμερα