Τουρκία - Έδεσε την Κόρη του στη Σχάρα του Αυτοκινήτου (Video)

Τουρκία - Έδεσε την Κόρη του στη Σχάρα του Αυτοκινήτου
Ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στην Τουρκία, κατέγραψε κάμερα κινητού τηλεφώνου. Ο πατέρας-οδηγός έδεσε την κόρη του στην ειδική σχάρα για τα ποδήλατα, στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ►Hurriyet (απ' όπου και τα βίντεο), αμέσως μετά τη δημοσίευση του βίντεο, που τραβήχτηκε στην περιοχή Cankiri Yayalakent, οι τουρκικές αρχές της συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη και τον οδήγησαν στο αυτόφωρο.

Ο οδηγός, K. Idris, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφού του απαγγέλθηκαν οι σχετικές κατηγορίες και πρόστιμο.

Τουρκία - Έδεσε την Κόρη του στη Σχάρα του Αυτοκινήτου - 1

Μιλώντας στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αποκάλυψε ότι η γυναίκα που ήταν δεμένη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, ήταν η 13χρονη κόρη του.

Σύμφωνα πάντα με τον οδηγό, αυτός και η οικογένειά του επισκέπτονταν συγγενείς για διακοπές στο κοντινό χωριό Kurban Bayram και αποφάσισε να δέσει την κόρη του πάνω στη σχάρα των ποδηλάτων (η οποία, όπως ο ίδιος φαίνεται να εξηγεί στο βίντεο, έχει πολύ καλή ποιότητα, είναι σταθερή και μπορεί να μεταφέρει αντικείμενα που ζυγίζουν μέχρι και 150 κιλά).

Τουρκία - Έδεσε την Κόρη του στη Σχάρα του Αυτοκινήτου - 2

Η δικαολογία ήταν ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος μιας και ο K. Idris έχει 8 παιδιά.

Άλλωστε ο ευρηματικός αυτός οδηγός/πατέρας οδηγούσε, όπως λέει, με χαμηλή ταχύτητα, είχε στραμμένη την προσοχή του στη μικρή (μέσω κάμερας), το σχοινί ήταν ανθεκτικό, ο δρόμος δεν είχε κίνηση και... πλήρωσε και το πρόστιμο...
    

Τουρκία - Πατέρας έδεσε την κόρη του στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου



Ο τρόπος με τον οποίο η ανήλικη κοπέλα στέκεται μπροστά στην κάμερα και ο κύριος K. Idris την περιστρέφει για να μας δείξει από ποια σημεία είχε περάσει το σχοινί με το οποίο την έδεσε... εδίνει απάντηση σε πολλές απορίες..!


Τουρκία - Έδεσε την Κόρη του στη Σχάρα του Αυτοκινήτου -4