Πετρόπουλος (ΑΥΓΉ) για Συλλαλητήριο: Ένα Καρναβάλι Είναι (+Video)

Πετρόπουλος για Συλλαλητήριο: Ένα Καρναβάλι Είναι
Ο δημοσιογράφος της Αυγής, Ανδρέας Πετρόπουλος, χαρακτήρισε καρναβάλι το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη κι επιχείρησε να πείσει ότι ήταν...  fake news οι  εικόνες που  μεταδόθηκαν  απευθείας  από  το Βεργίνα TV.

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος της ΑΥΓΉΣ για το συλλαλητήριο

Fake News το Βίντεο από το Συλλαλητήριο για ΑΥΓΉ - ΣΎΡΙΖΑ

Αυτό εδώ πέρα είναι fake news, το είδε όλος ο κόσμος - 3.000 ήταν ο κόσμος που μαζεύτηκε χθες - Διαψεύδω το Βεργίνα TV - Αυτή η εικόνα είναι από την άνοιξη - Ο ελληνικός λαός πιστεύει ότι είναι σωστή η συμφωνία
είναι με μερικά από τα «επιχειρήματα» στα οποία επέμενε ο κύριος Πετρόπουλος.

Τι κι αν και το βίντεο (κοντομάνικα φορούσε ο κόσμος) και η ρεπόρτερ από τη Θεσσαλονίκη και ο Τάκης Χατζής (με φωτογραφίες) και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του ΒεργίναTV, Στέλιος Καλόγηρος, επιβεβαίωναν το μέγεθος και τη χρονική στιγμή του συλλαλητηρίου, ωσάν «κωφάλαλος» ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ δημοσιογράφος... το χαβά του!

(Για τις ►απόψεις του κύριου Πετρόπουλου -για τη σημαία, για τρομοκρατικές ενέργειες, για τον "περίφημο" νόμο Παρασκευόπουλου κ.α.- έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν · άλλωστε, είναι γνωστές στους περισσότερους).

Η παρέμβαση του Στέλιου Καλόγηρου

Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του «βασιλικότερου όλων» ΣΥΡΙΖΑΙΟ (όπως τον αποκάλεσε ο Βασίλης Λεβέντης που ήταν παρών στη συζήτηση, παρενέβη ο ιδιοκτήτης του ΒεργίναTV, Στέλιος Καλόγηρος, ο οποίος ήταν κατηγορηματικός:

Ο Στέλιος Καλόγηρος για το συλλαλητήριο - ΒεργίναΌχι βέβαια!  δεν υπάρχει μοντάζ. Όλα αυτά μεταδόθηκαν από το δορυφόρο του Hellas Sat. Στις 21 Ιανουαρίου (στο πρώτο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη) δεν υπήρχε κόσμος με κοντομάνικα. Οι άνθρωποι της αριστεράς ψεύδονται, ότι δεν είναι αριστερό είναι φασιστικό, τόνισε.

Η ανταπάντηση του «συμπαθέστατου» αυτού τύπου, με το μόνιμο ειρωνικό χαμογελάκι και την απόλυτη - συνεχής ένδεια πειστικών επιχειρημάτων ήταν και πάλι ειρωνική:

Είσαστε γνωστός Μακεδονομάχος... εντάξει... εντάξει...
[θεωρεί το "Μακεδονομάχος" υποτιμητικό δηλαδή (?!)].

Τα καυστικά σχόλια του Βασίλη Λεβέντη

Ο Βασίλης Λεβέντης για το συλλαλητήριο
Σχετικά με το πλήθος του κόσμου στο συλλαλητήριο (που φυσικά -και ΠΟΛΎ ΚΑΚΏΣ- δεν ήταν το αναμενόμενο) έθεσε μια πολύ καυστική ερώτηση ο Β. Λεβέντης: Ο ΣΎΡΙΖΑ μπορεί να μαζέψει τόσους..?.. (μπορεί, άραγε-ς..?).

[το "Ένα Καρναβάλι Είναι" μου κάνει εντύπωση ΠΩΣ (?) δεν το 'πιασε κανείς...]