Δωρεάν Πρόγραμμα Δημιουργίας Παρουσίασης Φωτογραφιών (+Video Tutorial)

Free Aiseesoft Slideshow Creator
Το Aiseesoft Slideshow Creator είναι ένας εύκολο στη χρήση λογισμικό που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε βίντεο με αρχεία ήχου φωτογραφίες και βίντεο σε υψηλή ανάλυση (υποστηρίζει 4K). Μπορεί και δημιουργεί slideshow video με αρχεία τύπου BMP, JPG, JPEG, PNG, TIF, TIFF, ICO, DIB, JFIF, EMF, GIF, MP4, FLV, WMV, MTS, AVI, MOV, MP3, AIFF, FLAC, AAC, AC3, WAV κ.α. (Συμβατό με Windows 64 bit.)

Δωρεάν Aiseesoft Slideshow Creator - Προσφορά, Μόνο για Σήμερα!

Μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο με τα έτοιμα θέματα και να προσαρμόσετε πλήρως τις εικόνες το κείμενο, τα φίλτρα, τις μεταβάσεις και τα στοιχεία. To Aiseesoft Slideshow Creator υποστηρίζει την προσθήκη μουσικού φόντου και την επεξεργασία βίντεο (περιστροφή, καθρέφτισμα, γρήγορη/αργή κίνηση, περικοπή κλπ).

Σημείωση: Θα πρέπει να το εγκαταστήσετε και να το ενεργοποιήσετε στις 14 Σεπτεμβρίου 2018. Μετά την επιτυχή εγγραφή σας, μην το καταχωρήσετε ξανά ή να το εγκαταστήσετε ξανά, διαφορετικά έκδοση θα μετατραπεί σε δοκιμαστική.

Κατέβασμα και Εγκατάσταση του Aiseesoft Slideshow Creator

Για να το αποκτήσετε απλά επισκεφθείτε το Giveawayoftheday, επιλέξτε (1)...


...μοιραστείτε την προσφορά με φίλους και κατεβάστε τον .zip φάκελο (~130MB). Αποσυμπιέστε, τρέξτε το αρχείο setup και ακολουθήστε τη διαδικασία της εγκατάστασης. (Ίσως χρειαστούν μερικά λεπταά ώσπου να λάβετε τον Registration Code στο e-mail που θα δηλώσετε).

Δείτε το Video Tutorial