Καρράς-Ρόκκος - Μη μου Ξυπνάς το Παρελθόν live (Video)

Καρράς - Ρόκος - Μη μου Ξυπνάς το Παρελθόν - live
Ο Βασίλης Καρράς και ο Στέλιος Ρόκκος ερμηνεύουν ζωντανά την επιτυχία του μεγάλου Στράτου Διονυσίου Μη μου ξυπνάς το παρελθόν, στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου Στην υγειά μας ρε παιδιά, στον Alpha.

Βασίλης Καρράς

Ο Β. Καρράς (πραγματικό όνομα Βασίλειος Κεσογλίδης), στον οποίο ήταν αφιερωμένη η συγκεκριμένη εκπομπή, είναι ένας από τους δημοφιλέστερους Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές. Δεν είναι τυχαίο που του έχει αποδοθεί το παρατσούκλι Ο Άρχοντας της Καψούρας.

Βασίλης Καρράς - λουλούδια

Γεννήθηκε στην πόλη της Καβάλας στις 12 Νοεμβρίου του 1953 και κατάγεται από το Κοκκινοχώρι του νομού Καβάλας. Σε ηλικία 10 ετών ήρθε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη.

Το 1969, σε ηλικία μόλις 16 χρονών, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο Πρόσφυγας, στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το τραγούδι.

Βασίλης Καρράς - δεκαετία 80

Έχει πολύ μεγάλη πορεία στη δισκογραφία, με πάνω από 40 δίσκους. Η πορεία του από το 1980, που κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο, ήταν συνεχώς ανοδική · από το 1986 και έκτοτε, όλοι του οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι.
    

Καρράς-Ρόκκος - Μη μου Ξυπνάς το Παρελθόν - Στην Υγειά μας