Οικολόγοι που δεν Κάνουν Παιδιά για... Περιβαλλοντικούς Λόγους


Η υπογεννητικότητα είναι αποτελεί ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα για την Ελλάδα αλλά και για άλλες χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Υπάρχουν σίγουρα πολλοί άνθρωποι που δε θέλουν να κάνουν παιδιά, άλλοι από άποψη και άλλοι για... "περιβαλλοντικούς λόγους".

Κίνημα Αντιναταλισμού

Κίνημα Αντιναταλισμού – Θέλουν να «Εξαφανίσουν» τους Ανθρώπους

Αυτός ο τρόπος σκέψης υπάγεται στο κίνημα του αντιναταλισμού - η φιλοσοφία που έχει ως βάση της πως δεν κάνουμε παιδιά γιατί θα συνεισφέρουν στην μόλυνση του περιβάλλοντος!

Όπως το ακούτε! Υπάρχει ένας όγκος ανθρώπων που αρνούνται να κάνουν οικογένεια και να τεκνοποιήσουν. Και ο απίστευτος λόγος που οι συγκεκριμένοι «οικολόγοι» υποστηρίζουν, είναι πως: Όσο... λιγότεροι είμαστε στον πλανήτη γη, τόσο το καλύτερο.

Εθελοντικό Κίνημα Εξαφάνισης του Ανθρώπου

Εθελοντικό Κίνημα Εξαφάνισης του Ανθρώπου

Το Εθελοντικό Κίνημα Εξαφάνισης του Ανθρώπου – Voluntary Human Extinction Movement – μιλάει ακριβώς για αυτό.

Gwynn MackellenH Gwynn Mackellen, στειρώθηκε εθελοντικά στα 26 της χρόνια για αυτόν ακριβώς το λόγο. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Guardian, δε θέλει να δημιουργήσει περισσότερο κακό στην ανθρωπότητα και στο περιβάλλον.

Δεν είναι άνθρωποι κακοί, πολλές φορές αυτά που κάνουν έχουν επιπτώσεις στο περιβάλλον. Σκεφτείτε απλά πόσα δέντρα κόβονται, πόσα πλαστικά χρησιμοποιούνται και πόσα υλικά εξορύσσονται για χάρη των ανθρώπων. Όσο λιγότεροι μείνουμε πάνω στη γη, τόσο καλύτερα.

Η κοινωνία επιτάσσει να διαιωνίσουμε το είδος μας χωρίς κανείς να λογαριάζει τις συνέπειες στον πλανήτη, υποστήριξε.

Voluntary Human Extinction Movement

Επίσης, στην Αγγλία υπάρχει κι ο οργανισμός Population Matters ο οποίος τάσσεται ενάντια στην αύξηση του πληθυσμού, η οποία οδηγεί στη μόλυνση, την εξάντληση των πόρων, τη φτώχεια και την ανισότητα.