Αιματοχυσία σε Μπλόκο Αστυνομικών στο Los Angeles (+Video) ΠΡΟΣΟΧΉ! ΣΚΛΗΡΈΣ ΕΙΚΌΝΕΣ


Οι φορητές κάμερες που φορούν πάνω τους κατέγραψε γυναίκα αστυνομικό που εκτελούσε τυπικό έλεγχο να πυροβολείται σχεδόν εξ επαφής και το δράστη να πέφτει νεκρός από τα πυρά του συναδέλφου της ο οποίος αντέδρασε αστραπιαία σώζοντας της τη ζωή.

Police Fatally Shoot Suspect After he Opened Fire 

Ύποπτος που Πυροβολεί Αστυνομικό Πέφτει Νεκρός

Το περιστατικό συνέβη σε μπλόκο ρουτίνας στο Λος Άντζελες και δόθηκε πρόσφατα στην κυκλοφορία από το ίδιο το τμήμα που υπηρετούν οι συμμετέχοντες αστυνομικοί, για να δείξει στον κόσμο το πόσο είναι η δουλειά της αστυνομίας στις ΗΠΑ.

Κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών μεταξύ των 2 αστυνομικών και του μέλους συμμορίας, ο δράστης τραυματίζεται θανάσιμα αφού κατάφερε πρώτα να τραυματίσει τη γυναίκα αστυνομικό.

Αιματοχυσία σε Μπλόκο Αστυνομικών στο Los Angeles

Σεσημασμένος Κακοποιός ο Δράστης, Richard Mendoza

Στο αυτοκίνητο επιβαίνει ο σεσημασμένος και υπό επιτήρηση κακοποιός Richard Mendoza. Ο άντρας αστυνομικός του ζητά να κατέβει από το αμάξι του, εκείνος το φαίνεται να το δέχεται αδιαμαρτύρητα, αλλά την «κατάλληλη» στιγμή τραβά το πιστόλι του και πυροβολεί.

Η γυναίκα πέφτει τραυματισμένη στο έδαφος, ενώ ο συνάδελφός της ανταποδίδει άμεσα τα πυρά, τραυματίζοντάς το δράστη θανάσιμα.

Η Los Angeles Times έγραψε πως ο Mendoza χτυπήθηκε στο κεφάλι και στο σώμα και πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο. Η γυναίκα αστυνομικός, τραυματίστηκε στο πόδι.

Ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες, Michel Moore, δήλωσε: Με τη βοήθεια του Θεού, είναι ζωντανή. Οι αστυνομικοί φοβούνται αυτές τις καταστάσεις · το κοινό θα δει το λόγο, εδώ.