Νέες Crazy Sundays Προσφορές από το e-Shop


Σετ δικτυακού καταγραφικού με 4 κάμερες υψηλής ανάλυσης 1280x720 με φίλτρο IR. Το HIKVISION DS-7204HUHI-F1/N 4CH TURBO HD DVR KIT αποτελεί ιδανική λύση επιτήρησης για το σπίτι, το γραφείο και τις μικρές επιχειρήσεις, λόγω του ιδιαίτερα προσιτού κόστους, της εύκολης εγκατάστασης και της εξαιρετικής ποιότητας ΗD εγγραφής. Μια ολοκληρωμένη λύση για παρακολούθηση/επιτήρηση χώρου, με τιμή μόνο 189.00€ και δωρεάν μεταφορικά στις Crazy Sundays Προσφορές από το e-Shop. Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του σετ ►Εδώ.

Προσφορά – Καταγραφικό και HD Κάμερες Παρακολούθησης, Μόνο 189€


Καταγραφικό και HD Κάμερες Παρακολούθησης

Το e-shop είναι το πρώτο και μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, με περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρίας στο ελληνικό e-commerce, πάνω από 15 κατηγορίες ειδών και πολλές χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες.

Κάθε Κυριακή μπορείτε να βρείτε, νέες και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Οι προσφορές ανανεώνονται κάθε 7 ημέρες, ενώ ισχύουν για μία μόνο εβδομάδα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Crazy Sundays Προσφορές από το e-Shop

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων ύψους 90€ και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν ενώ για αγορές μικρότερου ύψους το κόστος είναι 3€ (εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση).

Πατήστε εδώ Button
 Δημοσιεύσεις - Προσφορές στο πεδίο αναρτήσεων, ενδεχομένως, ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα