Smartphone Xiaomi Redmi S2 64GB Global Version (+Video)


XIAOMI Redmi S2 64GB Dual: Ένα εξαιρετικά κομψό smartphone τo οποίο θα λατρέψεις με την πρώτη ματιά, αφού πρόκειται για μία λεπτή συσκευή με φυσικές καμπύλες και καθαρές γραμμές, η οποία θα ταιριάξει απόλυτα στο χέρι σου ώστε να μη σε κουράζει ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση.

Xiaomi Redmi S2 4G Phablet Global Version

Smartphone XIAOMI Redmi S2 4GB – 64GB Dual Flash Sale


Το design του συμβάλλει και στην ευχρηστία, καθώς έχεις τη δυνατότητα να γλιστράς τα δάκτυλά σου στην οθόνη με το ίδιο χέρι που κρατάς τη συσκευή, για απόλυτη άνεση και ευκολία στις κινήσεις.

Οθόνη
Η οθόνη αφής IPS HD+ 5.99 ιντσών (ανάλυση 1440x720) με αναλογία 18:9 και ελάχιστα bezels, ολοκληρώνει ιδανικά το υπέροχο στυλ της συσκευής χωρίς να προσθέτει έξτρα όγκο. Σε κάθε περίπτωση, θα είσαι σε θέση να απολαύσεις μουσική, βίντεο, σερφάρισμα, gaming και ότι άλλο εσύ επιθυμείς, με μεγάλη άνεση!

Κάμερες
Η εμπρόσθια κάμερα 16MP και το LED selfie light εξασφαλίζουν φωτεινές και με φυσικό χρωματικό τόνο selfies, ακόμα και με χαμηλό φωτισμό. Η τεχνολογία Super Pixel συνδυάζει 4 pixels σε ένα μεγάλο, κάτι που μειώνει το θόρυβο, συλλαμβάνει περισσότερο φως και γενικότερα βελτιώνει την ποιότητα των λήψεων ακόμα και σε μη ευνοϊκές συνθήκες.

Xiaomi Redmi S2 4G Phablet - 2

Επιπλέον, χάρη στο AI Beautify 4.0, θα βρεις φίλτρα που θα κάνουν τις φωτογραφίες σου ακόμα πιο όμορφες (από καλύτερα περιγράμματα έως πιο ομαλή αποτύπωση του προσώπου) και χάρη στον ευρυγώνιο φακό 79.8 μοιρών, στις ομαδικές selfies δε θα μείνει κανείς εκτός κάδρου.

Η κύρια οπίσθια dual κάμερα, 12MP + 5MP, θα σε εντυπωσιάσει με τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες της, αφού διαθέτει μεγάλα pixels 1.25μm, κάτι που παρέχει τη δυνατότητα σύλληψης περισσότερου φωτός, για πιο φωτεινές και ποιοτικές λήψεις ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν ευνοούν.

Τα ακριβή bokeh εφέ θα δώσουν βάθος στις φωτογραφίες σου, με εξαιρετικά αποτελέσματα δίχως κόπο και το AI Plus Portrait mode, θα προσφέρει κλιμάκωση στις λήψεις σου, για να απογειώσεις τις εικόνες σου.

Xiaomi Redmi S2 4G Phablet - 1

Επεξεργαστής
Το Redmi S2 64GB Dual θα κάνει την καθημερινότητά σου απλούστερη με τον ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625 και, σε συνδυασμό με τη μνήμη RAM 4GB και το κορυφαίο λειτουργικό σύστημα Android 8.1, θα απολαύσεις ταχύτητα και αποτελεσματικότητα τόσο στις εργασίες όσο και στην ψυχαγωγία σου.

Μπαταρία
Ο επεξεργαστής, πέρα από απόδοση, εξασφαλίζει και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ώστε σε συνεργασία με την μπαταρία 3080 mAh δεν θα ανησυχείς ότι το αγαπημένο σου smartphone θα σε «αφήσει» την πιο κρίσιμη στιγμή.

Επιπλέον, ο αισθητήρας ανίχνευσης δακτυλικού αποτυπώματος σου παρέχει ασφάλεια και ακρίβεια στο ξεκλείδωμα της συσκευής, καθώς και προστασία των αρχείων και των δεδομένων σου.

Υποστηρίζει την ταυτόχρονη χρήση δύο καρτών SIM χωρίς να χρειαστεί να «θυσιάσεις» μία θέση για την κάρτα Micro SD (έως 256GB), αφού διαθέτει συνολικά 3 υποδοχές, για απόλυτη ευχρηστία.


Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής: Οκταπήρυνος Qualcomm Snapdragon 625 2.0GHz

Μνήμες: 4GB RAM  -  64GB ROM

Κύρια (οπίσθια) dual κάμερα: 12MP + 5M

Εμπρόσθια κάμερα: 16MP με ευρυγώνιο φακό 79.8 μοιρών

Αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος

Μέγεθος οθόνης: 5.99''

Aνάλυση: 1440x720

Λειτουργικό σύστημα: Android 8.1 Oreo με user interface Xiaomi MIUI 9

Flash Sale Price: €121.80 - $141.04
Discount: 41% OFF

►ΑΠΌΚΤΗΣΕ ΤΟ χωρίς τελωνείο, με μόνο 4.62€ μεταφορικά έξοδα, από το GearBest!

Αν προτιμάς την έκδοση του XIAOMI Redmi S2 με τα ίδια πλούσια χαρακτηριστικά, 3GB RAM και 32GB ROM με τιμή 113.10€ κάνε κλικ ►Εδώ!