Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1 Γκολ και Φάσεις (Video)


Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, με αντίπαλο τον  Ατρόμητο που παρέμεινε (και αυτός) αήττητος κι έγινε η πρώτη ομάδα που κόβει βαθμούς από το Δικέφαλο του Βορρά στη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1 Γκολ και Φάσεις - Video

Ισόπαλος ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο

Το σκορ άνοιξε ο Κρέσπο στο 40', ενώ ο Ρόλαντ Ουγκράι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 73'.

Οι Ασπρόμαυροι παραμένουν πρώτοι με 23 βαθμούς ενώ οι Περιστεριώτες δεύτεροι με 21, μετά και το πέρας της 9ης αγωνιστικής.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1 - Πασχαλάκης

Αν κι έλειπαν 4 από τα βασικά στελέχη του (Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Κουλούρης και Βασιλακάκης) ο Ατρόμητος είχε πλάνο και το εφάρμοσε πιστά μέχρι το τέλος του αγώνα. Με την παρουσία του κόντρα στον ΠΑΟΚ, απέδειξε πως δεν είναι διόλου τυχαία η θέση του πίσω από τον πρωτοπόρο.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1 - Οφσάιντ

Διαμαρτυρίες Σαββίδη και ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη Διαιτησία στο Περιστέρι

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1 - Πέναλτι

Μετά την δυσφορία που εξέφρασε ο Γιώργος Σαββίδης για τους ρέφερι του αγώνα και ο ΠΑΟΚ πήρε θέση για την διαιτησία στο Περιστέρι, τονίζοντας:

Πριν τον αγώνα θέλαμε να πιστέψουμε πως ο κ. Περέιρα δεν μπόρεσε όντως να βρει ξένο διαιτητή και πως ένας Έλληνας διεθνής θα μπορούσε να φέρει σε πέρας τον αγώνα.

Προφανώς όμως τώρα θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες συσκέψεις και οι επόμενες αποφάσεις μας θα είναι πολύ αυστηρές πάνω στο θέμα των διαιτητών.

Σε κάθε παιχνίδι, με Έλληνα διαιτητή, είχαμε μεγάλα λάθη εναντίον μας. Σε όλα όμως!