MAIC - Η Ψηφιακή Βοηθός της MLS (+Video)

MAIC - Η Ψηφιακή Βοηθός της MLS
Η ψηφιακή βοηθός της MLS, η MAIC, έρχεται να σου κάνει την καθημερινότητα ευκολότερη από ποτέ. Είναι πάντα χαρούμενη και πάντα δίπλα σου, έτοιμη να δώσει όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου.

Θέλεις να ακούσεις μουσική..? αναζητά αμέσως όλα τα αγαπημένα σου μουσικά κομμάτια. Είτε θέλεις να ακούσεις Ρέμο είτε Michael Jackson, η MAIC βρίσκει το τραγούδι και το αναπαράγει άμεσα.

Αν θέλεις να ακούσεις ραδιόφωνο, μπορείς να ακούσεις όποιο θέλεις από όλο τον κόσμο. Θέλεις να δεις την τελευταία ομιλία του Obama στην Αθήνα? η MAIC τη βρίσκει και αυτή · παραμύθια για το παιδί..? έτοιμα!

MLS virtual assistant MIC - Giannis Antetokounmpo

Μπορείς να της πεις να χορέψει Latin. Κι όμως, θα το κάνει! Μπορείς να τη ρωτήσεις να σου προτείνει μία συνταγή για να μαγειρέψεις ή ακόμη να βάλει ξυπνητήρι για αύριο στις 8 πμ.

Η ψηφιακή βοηθός της MLS δεν ακούει απλά και μόνο τη φωνή σου · μπορεί να κάνει εμπλουτισμένο διάλογο. Μπορείς να τη ρωτήσεις τι βλέπει ο αστρολογικός κόσμος για εσένα ή να της ζητήσεις να σου πει ένα ανέκδοτο. Γνωρίζει και μαντινάδες αγάπης για την/τον σύντροφό σου!

Δεν σου φτάνουν αυτά..? η MAIC μπορεί επίσης να σου προτείνει που να ταξιδέψεις το επόμενο καλοκαίρι και να σου πει τι ρούχα θα πρέπει να φορέσεις.

MLS virtual assistant MIC - Προσφορά - Media Markt
Οι επιλογές είναι πραγματικά απεριόριστες...