Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Υγείας Bewell από την INTERAMERICAN


Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Υγείας BewellI από την INTERAMERICAN
Με το bewell μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς ώστε να βρεις αυτόν που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες! Ασφάλιση σε αυτό το σύστημα υγείας της INTERAMERICAN σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος, ανάλογα με τις πραγματικές του ανάγκες και δυνατότητες, μπορεί να χτίσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, στα μέτρα του.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ενιαίο συμβόλαιο για ολόκληρη την οικογένειά σας, μόνο με όσα έχει πραγματικά ανάγκη το κάθε μέλος της, ξεχωριστά. Έξι διαφορετικά προγράμματα σχεδιάστηκαν, ώστε να συνδυάσετε αυτά που θέλετε για τη δική σας ασφάλιση υγείας.

Επιπλέον, το κάθε πρόγραμμα σας προσφέρει πρόσθετες επιλογές ώστε να ρυθμίσετε εσείς το ύψος των καλύψεων σας, το όριο συμμετοχής σας, αλλά και τις πρόσθετες παροχές που η INTERAMERICAN σας προσφέρει.

Όλες οι επιλογές για να δημιουργήσεις

το δικό σου πρόγραμμα

Ασφάλιση στο σύστημα υγείας bewell σημαίνει ότι, ανάλογα με τις πραγματικές σου ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες, διαλέγεις και συνδυάζεις όποιες ενότητες καλύψεων θέλεις εσύ για την υγεία σου. Μπορείς να κρατήσεις το πρόγραμμά σου σε βάθος χρόνου, προσαρμόζοντας όποτε θέλεις τις καλύψεις, άρα  και το  ασφάλιστρο  σου. Τα  προγράμματα  ξεκινούν  από 7.5€  το μήνα.
Κάνε την αρχή σήμερα!

Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Υγείας BewellI από την INTERAMERICAN - 1 
Δημοσιεύσεις - Προσφορές στο πεδίο αναρτήσεων, ενδεχομένως, ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα