«Μακεδονία Ξακουστή» στην Ομιλία Τσίπρα ? Τον Πήραν Σηκωτό ! (Video)

Διαδηλωτής Τραγούδησε «Μακεδονία Ξακουστή» στην Ομιλία Τσίπρα
Υπό τον ήχους του Bella Ciao μπήκε στο χώρο του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου, ο Αλέξης Τσίπρας, με το... δημοκρατικό του μήνυμα τόνισε ότι "δε θα αφήσει τη Θεσσαλονίκη να γίνει η πόλη της ακροδεξιάς, του μίσους" κλπ. κλπ...

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού, ένας άντρας «τόλμησε» να σηκωθεί να τραγουδήσει το Μακεδονία Ξακουστή, πράξη μάλλον μη δημοκρατική...

Οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ τον αποδοκίμασαν έντονα αλλά δημοκρατικά, ενώ ο... ««φασίστας»» απομακρύνθηκε άρον άρον από άνδρες της ασφάλειας που τον πήραν δημοκρατικά σηκωτό και τον "οδήγησαν" προς την έξοδο.

Διαδηλωτής Τραγούδησε «Μακεδονία Ξακουστή» στην Ομιλία Τσίπρα - 1

Ο Τσίπρας, αφού στραβοκατάπιε, σχολίασε «ψύχραιμα» και δημοκρατικά το γεγονός: Αυτή είναι η απόδειξη ότι μόνο σε μια δημοκρατική συγκέντρωση μιας δημοκρατικής δύναμης, έχουν το θάρρος να έρθουν άνθρωποι που έχουν διαφορετική άποψη. (!?)

Ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη - Αλεξάνδρειο Μέλαθρο

Ακολούθησε παρατεταμένο χειροκρότημα από τους δημοκρατικούς παρευρισκόμενους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ που, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέφθασαν απ' όλη την Ελλάδα (±110 λεωφορεία) για να ακούσουν την ομιλία του αλλά δεν κατάφεραν καν να γεμίσουν το Παλαί ντε Σπορ της πρωτεύουσας της Μακεδονίας.

29 Διμοιρίες + Ελικόπτερο + Drone + 2 Εκτοξετήρες Νερού ΑΎΡΑ της ΕΛΑΣ «Φυλάγαν» τον Αλέξη

ΑΥΡΑ - εκτοξευτήρες νερού - ΕΛΑΣ

Για να μπορέσουν όλοι, λοιπόν, «να εκφράσουν έτσι ελεύθερα και δημοκρατικά τις απόψεις τους», τα αρμόδια όργανα της «κυβέρνησης» επιστράτευσαν περισσότερους από 2.000 αστυνομικούς.

Στα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. συμπεριλήφθηκε η ανάπτυξη 18 διμοιριών των ΜΑΤ και 11 διμοιριών της ΟΠΚΕ (Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος). Παράλληλα, επιχείρησε drone αλλά και ελικόπτερο της αστυνομίας για τον από αέρος έλεγχο της κατάστασης, ενώ στην πόλη βρίσκονταν από το πρωί της Παρασκευής τα 2 ΑΎΡΑ [οχήματα εκτόξευσης νερού · ήταν παροπλισμένα εδώ και 5-6 χρόνια και τα επιστράτευσε πάλι ο Αλέξης (πάντα δημοκρατικά)].


Ποιος να μας το 'λεγε, πριν από μερικά χρόνια, ότι Έλληνες θα είχαν αυτήν την αντιμετώπιση γιατί τόλμησαν να υμνήσουν την πατρίδα τους και κάποιοι άλλοι Έλληνες θα χειροκροτούσαν με θέρμη... δημοκρατικά...