Συνέλαβαν Ανήλικους Μαθητές για την Κατάληψη για το Μακεδονικό

Μακεδονικό - Συνέλαβαν Ανήλικους Μαθητές για Κατάληψη στο Αγρίνιο
Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου συνελήφθησαν γιατί φέρεται ότι ήταν εκείνοι που υποκίνησαν την κατάληψη-διαμαρτυρία στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ. Συνελήφθησαν επίσης και οι γονείς τους για "παραμέληση εποπτείας ανηλίκων".

Η κατάληψη για το Μακεδονικό ξεκίνησε την Πέμπτη, όπως και σε πολλά άλλα σε όλη την Ελλάδα. Στο συγκεκριμένο γυμνάσιο συνεχίστηκε και την Παρασκευή όταν και συνελήφθησαν τα διαμαρτυρόμενα γυμνασιόπαιδα.

Οι δύο μαθητές, 14 και 16 ετών, συνελήφθησαν με την κατηγορία της "διατάραξης οικιακής ειρήνης". Επίσης, αναζητείται ένας ακόμα 14χρονος και ο γονέας του.

Αυτεπάγγελτες οι Συλλήψεις των Μαθητών στο Αγρίνιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ουδέποτε υπεβλήθησαν μηνύσεις κατά μαθητών από τη διεύθυνση του σχολείου (η οποία απλά κλήθηκε να δώσει κατάθεση) ώστε αναγκαστικά ν'ακολουθήσει σύλληψη. Οι Αρχές λειτούργησαν "αυτεπάγγελτα".

Τσίπρας - Καταλήψεις

Συλλήψεις Μαθητών για το Μακεδονικό

Αλλά Όχι Κακοποιών

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2018 · αυτά συμβαίνουν όταν ο σημερινός Έλληνας «πρωθυπουργός» δηλώνει "παιδί των καταλήψεων" · αυτά συμβαίνουν όταν οι Έλληνες (από πολλούς κατηγορούμενοι) νέοι αντιδρούν και διαμαρτύρονται για τα δίκαια της πατρίδας τους.
     
Αυτά ΔΕ συμβαίνουν όταν «Έλληνες» καίνε Ελληνικές σημαίες · δε συμβαίνουν όταν κατ' επανάληψη κουκουλοφόροι-κρανοφόροι καταστρέφουν περιουσίες Ελλήνων πολιτών και μετατρέπουν πανεπιστήμια σε γιάφκες κακοποιών · δε συμβαίνουν όταν γνωστοί-άγνωστοι πετούν μολότοφ καίγοντας δημόσια περιουσία και εκτοξεύουν φωτοβολίδες θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές · δε συμβαίνουν όταν αγνώστου προελεύσεως ρεμάλια γκετοποιούν ολόκληρες περιοχές μετατρέποντας την καθημερινότητα των κατοίκων σε «κόλαση».

Για όλους αυτούς τους «Έλληνες» δεν υπάρχει καμία κατηγορία "διατάραξης οικιακής ειρήνης" · καμία αυτεπάγγελτη δίωξη από τις Αρχές · καμία αναζήτηση και σύλληψη γονέα για "παραμέληση εποπτείας ανηλίκου". (Γιατί πολλοί απ' αυτούς -αν όχι οι περισσότεροι- ανήλικοι είναι και μακάρι να κατανοούσαν, τον πραγματικό λόγο της αντίδρασης τους · της δικής τους ή αυτής που ΆΛΛΟΙ τους πείθουν-επιβάλλουν να πράξουν).

Κι αν ποτέ υπάρξει κάποια προσαγωγή ή σύλληψη, οι «κύριοι» αυτοί "ως εκ θαύματος" την επομένη είναι ελεύθεροι συνεχίζοντας ανενόχλητοι το «έργο» τους.
Με τις υγείες μας!