Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-3 Γκολ και Φάσεις (Video)

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-3
Το πρώτο ημίχρονο «ανήκε» ολοκληρωτικά στον Αστέρα, που μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και έψαξε το γκολ που θα τον έβαζε σε θέση οδηγού. Ο Καλτσάς στο 12', ξεκινώντας από θέση οφσάιντ, ανάγκασε τον Πασχαλάκη στην πρώτη σπουδαία επέμβαση του αγώνα, όταν ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απέκρουσε το τετ α τετ σουτ.

Λανθασμένα Οφσάιντ το Γκολ του Μπίσεσβαρ

Στο 18' ο Δικέφαλος του Βορρά διέκοψε την επιθετική του νωθρότητα, με τον Μπίσεσβαρ που σκόραρε, ο βοηθός διαιτητή όμως ακύρωσε το γκολ, υποδεικνύοντας (λανθασμένα) οφσάιντ. Η φάση ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να "την πέφτουν χοντρά" στους διαιτητές, στη διακοπή για το ημίχρονο.

Οι Αρκάδες, έχασαν πολλές καλές ευκαιρίες ως το 45' και ανάγκασαν τον Πασχαλάκη σε εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Η εικόνα του δεύτερου μέρους ήταν πολύ διαφορετική, αναφορικά με την απόδοση των γηπεδούχων, πού ήταν πεσμένοι επιθετικά. Οι Ασπρόμαυροι φόρτσαραν και σκόραραν x2 "καθαρίζοντας" το ματς.

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-3 Γκολ Βιεϊρίνια
Πρώτος ο Βιεϊρίνια στο 65', εκτέλεσε εύστοχα το φάουλ, με τον Παπαδόπουλο να μην έχει καλή αντίδραση, ενώ 4 λεπτά αργότερα Μαουρίσιο εκμεταλλεύτηκε άψογα την κάθετη πάσα του Μπίσεσβαρ και έστειλε τη μπάλα απευθείας στα δίχτυα, καθορίζοντας τον νικητή της αναμέτρησης.

Στο τελευταίο 10λεπτο οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Μάτος με 2 κίτρινες κάρτες σε 5 λεπτά (74', 79') αλλά στο τέλος «κατάφεραν» να διευρύνουν το σκορ, με το αυτογκόλ του Τριανταφυλλόπουλου.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν ο πιο αποτελεσματικός παίκτης του ΠΑΟΚ στην επίθεση, ενώ θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ του αγώνα, αν δεν υποδεικνυόταν λανθασμένα σε θέση οφσάιντ στο 18'. Πιστώνεται την ασίστ στον Μαουρίσιο για το 0-2 και τις καλές, ως επί το πλείστον, επιλογές σε όλη τη διάρκεια.

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-3 - Πασχαλάκης
Ο Πασχαλάκης ήταν «παρών» σε ουκ ολίγες φάσεις στο πρώτο μέρος, κρατώντας το μηδέν στην άμυνά του και συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη.
Αδύναμος κρίκος, η εμφάνιση του Κρέσπο · πολλά λάθη στις αντιδράσεις, κακές επιλογές στα διωξίματα και κακή εικόνα, συνολικά, που ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, δεν του κόστισε. πηγή gazzetta.gr - Δημήτρης Ρούσσος

Τα Γκολ και οι Καλύτερες Στιγμές του Κρίσιμου Αγώνα