Λεβέντης: Με Απείλησαν Γερμανοί και Αμερικανοί για να Ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών (Audio-Video)

Λεβέντης: Με Απήλεισαν Γερμανοί και Αμερικανοί για να Ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών - Θέμα 104.6
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, αποκάλυψε ότι ο Γερμανός και ο Αμερικανός πρέσβης τον απείλησαν προκειμένου να ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών, στην εκπομπή του Μάκη Πολλάτου και Γιάννη Μακρυγιάννη Πρωινή Φρουρά, στο ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6.

Ήρθε ο Γερμανός πρέσβης και με απείλησε · μου είπε αν δεν ψηφίσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών, δε θα μπείτε στην Βουλή · και ο Αμερικανός πρέσβης τα ίδια, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Β. Λεβέντης, τονίζοντας πως η ελληνική κυβέρνηση είναι ορντινάντσα των Αμερικανών
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε, επίσης πως η συμφωνία αυτή είναι όλη υπέρ των Σκοπίων · αποτελεί εξαρχής προδοσία για την Ελλάδα. Οι Σκοπιανοί τα κερδίζουν όλα και προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες, κάνοντας λόγο για διεφθαρμένους βουλευτές.

Η μία αμοιβή είναι πάρε λεφτά, η άλλη πάρε υπουργείο, η άλλη θα σε κάνουμε πρόεδρο των ΕΛΤΑ. Πουλημένα κρέατα όλοι. - Ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας για εμένα είναι σαπίλα. Είναι πρόστυχοι γιατί παίρνουν βουλευτές με λίστα και λένε ότι έχουν 151. - Η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση κουρελού που θα γελάνε και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Β. Λεβέντης. 
Μίλησε για παρέμβαση Παυλόπουλου στο ενδεχόμενο της κυβέρνησης ανοχής/μειοψηφίας, λέγοντας πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε στην κυβέρνηση: «αυτό που σκέφτεστε για κυβέρνηση μειοψηφίας, δεν γίνεται · αποτελεί εκτροπή του συντάγματος».

Βασίλης Λεβέντης: Η Ελλάδα Δεν Θέλει Πρωθυπουργό Ορντινάντσα

Μέρκελ - Τσίπρας

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου, είπε: Η Μέρκελ κάνει την δουλειά της · είναι Γερμανίδα δεξιά και ψάχνει για κλητήρες... Στην οικονομία κανένας δε θα μας βοηθήσει, εμείς πρέπει να κάνουμε μεταρρυθμίσεις, αλλά τα κόμματα [ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ (το ΠΑΣΟΚ το «ξέχασε»)] κοιτάνε πρώτα την «πελατεία τους»...
...και έκλεισε με το αιχμηρό σχόλιο: Η Ελλάδα θέλει πρωθυπουργό Ευρωπαίο, όχι πρωθυπουργό που έγινε Ευρωπαίος για να κάθεται στην καρέκλα και να είναι ορντινάντσα..!