Το Βίντεο που «Καίει» τον Πρώην Βουλευτή Νίκο Γεωργιάδη

Το Βίντεο που Καίει τον Πρώην Βουλευτή Νίκο Γεωργιάδη
Βίντεο με συγκλονιστικές αποκαλύψεις που «καίει» τον πρώην βουλευτή της ΝΔ, Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος κρίθηκε πρωτόδικα ένοχος για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής, στη Μολδαβία.
Το δικαστήριο αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, την ενοχή του Γεωργιάδη χωρίς ελαφρυντικό, του επέβαλε την ποινή των 28 μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 20.000€. Συγκεκριμένα, για το πρώτο θύμα επιβλήθηκε ποινή 16 μηνών και για τα άλλα δύο ποινή 12 μηνών για το καθένα και κατά συγχώνευση ποινή 28 μηνών. Επίσης, του επέβαλε χρηματική ποινή για κάθε θύμα ύψους 10.000€, κατά συγχώνευση 20.000€.

Νίκος-Γεωργιάδης
Η Απάντηση του Νίκου Γεωργιάδη

Ανακοίνωση αναφορικά με την απόφαση της Δικαιοσύνης, εξέδωσε Νίκος Γεωργιάδης:

Η πρωτόδικη απόφαση στην υπόθεση που κατασκευάστηκε από τους γνωστούς κύκλους εναντίον μου ήταν κατά πλειοψηφία καταδικαστική. Με σθένος και παρρησία υποστήριξα και υποστηρίζω ότι είμαι αθώος. Η απόφαση ήταν προϊόν δικαστικής πλάνης καθώς από την όλη διαδικασία δεν προέκυψε το παραμικρό στοιχείο εις βάρος μου. Παρά ταύτα έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και είμαι βέβαιος πως στο Εφετείο θα δικαιωθώ. 
Στο βίντεο, που περιέχει σοκαριστικές λεπτομέρειες, προβάλλεται η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από χρόνια η Μολδαβή δικηγόρος των θυμάτων.

Το Βίντεο που Καίει τον Πρώην Βουλευτή Νίκο Γεωργιάδη