32 Άτομα στο Αυτόφωρο Γιατί Έστησαν Ξανά τον Σταυρό στη Λέσβο (+Video)

32 Άτομα στο Αυτόφωρο Γιατί Έστησαν Ξανά τον Σταυρό στη Λέσβο
Αποτροπιασμό και μόνο προκαλούν οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στην Απελή της Λέσβου · οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο 32 άτομα για το "ξαναστήσιμο" του διχαστικού, όπως η ΕΡΤ τον αποκαλεί στο ρεπορτάζ της, σταυρού.
Η Ελλάδα φαίνεται να ζει εποχές που θυμίζουν Στάλιν και καθεστώς Σοβιετίας, καθώς η «κυβέρνηση» αλλά και η ««δημόσια»» ραδιοφωνία/τηλεόραση της ΕΡΤ που ξεκάθαρα έχει καταντήσει κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, πολεμούν με κάθε μέσο κάθε τι Χριστιανικό και πατριωτικό.

Ο Τίτλος της ΕΡΤ: ΔΙΧΑΣΤΙΚΌΣ ο Σταυρός στην Απελή της Λέσβου

Συγκεκριμένα, ο τίτλος και το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, αναφέρει:
Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων έφτιαξαν και τοποθέτησαν τα ξημερώματα ακόμα έναν σταυρό στη θέση Απελή που τόσο έχει ταλαιπωρήσει την κοινωνία της πόλης της Μυτιλήνης.

Την κίνησή τους γνωστοποίησαν οι ίδιοι μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα η αστυνομία να συλλάβει 36 άτομα οι οποίοι παραπέμπονται με την αυτόφωρη διαδικασία. Στο σύνολο τους κατηγορούνται για αυθαίρετη κατάληψη δημοσίου κτήματος, αυθαίρετες κατασκευές και απείθεια.

Μετά την απολογία τους κατά την προανακριτική διαδικασία οι κατηγορούμενοι αφήνονται σταδιακά ελεύθεροι. Από μεριάς της Εισαγγελίας πλημμελειοδικών θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.
Ομάδα ντόπιων είχε πάει στο σημείο ώστε να στήσει νέο σταυρό στη θέση Απελή στα Τσαμάκια, εκεί όπου άγνωστοι βάνδαλοι είχαν καταστρέψει αυτόν που χρόνια βρίσκονταν εκεί, αναφέρει το Lesvosnews.gr

Οι άνδρες της αστυνομίας που πήγαν στο σημείο, προχώρησαν στη σύλληψη 2 ατόμων · οι υπόλοιποι που βρίσκονταν εκεί, όμως, θέλησαν να προσαχθούν μαζί τους ως συμπαράσταση στους συμπολίτες τους.

Φωτογραφίες από την ώρα του συβμάντος

Αυτόφωρο Γιατί Έστησαν Ξανά τον Σταυρό στη Λέσβο

Αυτόφωρο Γιατί Έστησαν Ξανά τον Σταυρό στη Λέσβο - 1

Αυτόφωρο Γιατί Έστησαν Ξανά τον Σταυρό στη Λέσβο - 2

Η Ανάρτηση της ΕΡΤ στο Twitter

32 Άτομα στο Αυτόφωρο Γιατί Έστησαν Ξανά τον Σταυρό στη Λέσβο