Χοντρά Βρισίδια από Κάτοικο στο Μάτι στην Εκπομπή Παπαδάκη - Άντε γα... (Video)

Βρισίδια από Κάτοικο στο Μάτι στην Εκπομπή Παπαδάκη - Άντε γα...
Έξαλλη έγινε κάτοικος της περιοχής που επλήγη από τη φονική πυρκαγιά ακούγοντας τον δημοσιογράφο της εφημερίδας Documento, Δημήτρη Χατζηνικόλα, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, να αναφέρει ως κύρια αιτία του κακού την άναρχη δόμηση στο Μάτι.
Η κυρία Κατερίνα, μόνιμος κάτοικος στο Μάτι, μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, ξέσπασε ακούγοντας τον δημοσιογράφο της ΥΠΈΡ-φιλοκυβερνητικής εφημερίδας να εντοπίζει, μεν, κάποιες ευθύνες του ευρύτερου κρατικού μηχανισμού αλλά να τονίζει, τελικά, κάτι που είχε πολύ μεγάλη σημασία, για τον ίδιο · ότι: "Το Μάτι ήταν φτιαγμένο για να καταστραφεί" και "Είναι ένας τυφλός οικισμός, χωρίς καμία διέξοδο, αυθαίρετος, χωρίς εξόδους διαφυγής".
«Σεβαστείτε τους ανθρώπους που κλαίνε τους δικούς τους», «Οι άνθρωποι κάηκαν από την εκκωφαντική απουσία του κράτους εκείνη την ημέρα», «Ζητώ συγγνώμη που συμμετείχα σε μία συζήτηση που κατέληξε στο σχόλιο του κ. Χατζηνικόλα. Είναι γελοίο να ακούγονται τέτοια σχόλια», απάντησε αγανακτισμένη η κυρία Κατερίνα και κατέληξε: «Δεν μπορώ να ακούω την κάθε μαλ…α του κάθε δημοσιογράφου! Να μη σας πω που να την βάλει την απάντησή του ο κος Χατζηνικόλας! Άντε γαμ…υ» · πέταξε το ακουστικό κι έφυγε.

Χοντρά Βρισίδια από Κάτοικο στο Μάτι στην Εκπομπή Παπαδάκη - Άντε γα...