Πρόστιμο 2.600€ στην 90χρονη Γιαγιά με τα Τερλίκια - Το Φέρετρό μου να Κατάσχεσετε

Πρόστιμο 2.600€ στην 90χρονη Γιαγιά με τα Τερλίκια - Το Φέρετρό μου να Κατάσχεστε
Στην 90χρονη γιαγιά από τη Θεσσαλονίκη που συνελήφθη επειδή πούλαγε τερλίκια σε λαϊκή αγορά, μετά την ταλαιπωρία της σύλληψης και τους αστυνομικούς... ήρθε και «ραβασάκι» από την εφορία! Της ζητούν 2.600€ ως πρόστιμο, γιατί... δεν έκοβε αποδείξεις!

Η απάντηση της..?!..:
«Να τα κατάσχεστε από τα έξοδα της κηδείας μου».
Η φτωχή γυναίκα είχε πιαστεί να πουλάει τερλίκια και συνελήφθη στις 21 Μαρτίου του 2019. Μάλιστα, η υπόθεσή της είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις. Η ίδια η υφυπουργός προστασίας του πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, είχε δηλώσει ότι το υπουργείο θα αναλάβει να πληρώσει το πρόστιμο των 200 ευρώ, που είχε «κοπεί» στην 90χρονη γιαγιά από τους αστυνομικούς.

Ο Γολγοθάς όμως της ηλικιωμένης δεν τελείωσε εκεί. Μετά τους αστυνομικούς ήρθαν οι… εφοριακοί! Η ΑΑΔΕ ζητάει από την 90χρονη 2.600 ευρώ, γιατί… δεν είχε ταμειακή μηχανή!

«Ευχαριστώ για το πασχαλινό δώρο που μου κάνετε», ήταν η απάντηση της ηλικιωμένης στους αρμοδίους, μέσω του δικηγόρου της.
«Είμαι 90 χρονών και ελπίζω ότι θα βρείτε να κατάσχεστε τα 2.600 ευρώ που μου καταλογίσατε αστραπιαία, από τα έξοδα της κηδείας μου ή κατάσχοντας το φέρετρό μου».

Και δεν της έφταναν όλα αυτά, η 90χρονη γιαγιά έπεσε και θύμα κλοπής την Τρίτη (23/04)! Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, η κλοπή σε βάρος της έγινε στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όταν μία 33χρονη άρπαξε από την ηλικιωμένη χρυσή αλυσίδα με το σταυρό της.

Πρόστιμο 2.600€ στην 90χρονη Γιαγιά με τα Τερλίκια