Ο Τσίπρας τον Αποκάλεσε Γλάστρα - Γελάει ο Κυμπουρόπουλος (Video)

Ο Τσίπρας τον Αποκάλεσε Γλάστρα - Γελάει ο Κυμπουρόπουλος
Μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας παρέδωσε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στα απαξιωτικά σχόλια που ακούστηκαν για εκείνον από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας, που μέσα στη Βουλή, ούτε λίγο ούτε πολύ, τον αποκάλεσε γλάστρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του, απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση, ανέφερε: Σε ότι αφορά και τον συμπαθή υποψήφιό σας τον κύριο Κυμπουρόπουλο, τον οποίο τον σέβομαι και τον τιμώ. Όμως έχω την αίσθηση ότι εσείς δεν τον σέβεστε αρκετά και δεν τον τιμάτε κύριε Μητσοτάκη, διότι τον περιφέρετε ως "γλάστρα" δεξιά και αριστερά και περιφέρετε την αναπηρία του. Τον χρησιμοποιείτε ως προεκλογικό εργαλείο, αυτό κάνετε όλες αυτές τις ημέρες.

Απαντώντας στα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα, ο  κ. Κυμπουρόπουλος απάντησε ότι γελάει με τον πρωθυπουργό και πως είναι ντροπή να κρίνεται για κάτι άλλο πέραν από τις απόψεις και τις προτάσεις του.

Χαρακτηριστικά είπε: Είναι άδικο να αποτυπώνεται η προσπάθεια μου με αυτόν τον τρόπο. Ότι δηλαδή ο πρόεδρος της ΝΔ με εκμεταλλεύεται αφού μπορώ και θέλω να είμαι κοντά στον κόσμο και να διαδώσω το όνειρο μου και την θέληση μου να κάνω κάτι για την Ελλάδα μας. Δεν ζητάω τη λύπη σας. Ζητάω να καταλάβετε ποιος είμαι και τι θέλω να κάνω αν και εφόσον καταφέρω να φτάσω στην Ευρωβουλή. Ζητάω την στήριξη σας.

Θέλω να αλλάξω την πολιτική σκέψη και ακολουθώ το παράδειγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όταν ο Τσίπρας είπε ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν, ο Μητσοτάκης λέει είμαστε εδώ ανοιχτοί να επικοινωνήσουμε και να κάνουμε διάλογο. Αυτήν την πολιτική θέλω ν’ ακολουθήσω.
Σε συνέντευξή του το μεσημέρι της Πέμπτης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε.

Απάντησή μου είναι η πορεία μου. Ευτυχώς ο κόσμος αποφασίζει και δείχνει ποια είναι η πραγματικότητα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι ξέρω πολύ καλά τι έχω κάνει, αυτό το ταξίδι το διάλεξα εγώ και έχω δίπλα μου μια ομάδα που το πιστεύει.

Ο Τσίπρας τον Αποκάλεσε Γλάστρα - Γελάει ο Κυμπουρόπουλος