Νέο Κόμμα Ιδρύει Πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ. (+ Video)

megalooikonomou-neo-komma-lysi-se-ola
Η πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ►Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου αποκάλυψε το όνομα του νέου κόμματος που αποφάσισε να ιδρύσει, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

megalooikonomou-neo-komma-lysi-se-ola-kampourakis-skai

Η Θ. Μεγαλοοικονόμου (πρώην επίδοξη αντιπρόεδρος της Βουλής) που υπόσχεται «λύση σ' όλα», είναι πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων που μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ και αποτέλεσε το "Νούμερο 151" · την 151η ψήφο, δηλαδή, με την οποία οι τότε «κυβερνώντες» πήραν την ψήφο εμπιστοσύνης για να περάσουν το «Μακεδονικό».
Το κόμμα της θα ονομάζεται ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ. από τις λέξεις Λυσιστράτη, Ισότητα και Λάμπιτω, εξήγησε η Μεγαλοοικονόμου. Λυσιστράτη, η Αθηναϊκή δημοκρατική, Ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις και η Λαμπιτώ, η Σπαρτιάτισσα ολιγαρχική.
Στο ερώτημα σε ποιον πολιτικό χώρο θα ανήκει το κόμμα της, απάντησε ότι πρόκειται για κόμμα του κέντρου που δεν θα έχει χρώμα και θα απευθύνετε κυρίως στις γυναίκες και στις ευάλωτες ομάδες.

Για επόμενο-η Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πρότεινε την Λούκα Κατσέλη, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε ότι τον σέβεται και πως κάνει έργο, ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα σχολίασε ότι προσπάθησε αλλά εσωκομματικά είχε λάθος συνεργάτες.

Νέο Κόμμα Ιδρύει Πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ.