Τόσκας - Μπαχαλάκηδες η Ομάδα Δέλτα - Οι Πολίτες Κινδυνεύουν από την Αστυνομία (Video)

Νίκος-Τόσκας-Οι-Πολίτες-Κινδυνεύουν-από-την-Αστυνομία-Μπαχαλάκηδες-η-Ομάδα-Δέλτα
Σε δηλώσεις στον ΑΝΤ1 που προκάλεσαν συζητήσεις προχώρησε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας. Μίλησε με ιδιαίτερα απαξιωτικά σχόλια για τους συνδικαλιστές, για τους αστυνομικούς και ειδικά για την ομάδα Δέλτα της ΕΛ.ΑΣ.

Λίγο-πολύ, αυτός ο κύριος με το σοβαρό ύφος αλλά τις παράξενες - αστείες, πολλές φορές, τοποθετήσεις του, υποστήριξε και προσπάθησε να μας πείσει πως οι φιλήσυχοι πολίτες κινδυνεύουν από... την αστυνομία.
Για την Ομάδα Δέλτα, την οποία ο ίδιος κατάργησε, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εγώ την κατήργησα γιατί ήταν ομάδα μπαχαλάκηδων, από τη μεριά του κράτους» προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των παρισταμένων.

«Απίστευτο..! Μπαχαλάκηδες οι εργαζόμενοι;» αντέδρασε ο παριστάμενος ΓΓ του σωματείου ειδικών φρουρών, Στρ. Μπαλάσκας, ο οποίος στο βίντεο  φαίνεται να υπονοεί πως ο τότε αρμόδιος υπουργός, Νίκος Τόσκας, θεωρούσε "φασίστες" τους Δελτάδες.
Ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης απευθυνόμενος στον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι θα πρέπει να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη. Ωστόσο ο κ. Τόσκας επέμεινε στις θέσεις του, απαντώντας ότι «Απόδειξη είναι ότι τώρα δεν μπόρεσαν να φτιάξουν ομάδα Δέλτα».

Η ομάδα υπάρχει, λειτουργεί κανονικά και απαρτίζεται από 110 άτομα τα οποία σύντομα θα γίνουν 200, απάντησε ο Στρ. Μπαλάσκας.

Τόσκας - Οι Πολίτες Κινδυνεύουν από την Αστυνομία - Μπαχαλάκηδες η Ομάδα Δέλτα