Η Josephine Wendel Είναι Πειρασμός και "Κάνει Μάγια" (Video)

Η Josephine Είναι ο Πειρασμός που Κάνει Μάγια
H Τζέσικα Ζοζεφίν Βέντελ (Jessica Josephine Wendel), γνωστή ως Josephine, είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια κι έχει ελληνογερμανική και λιβανέζικη καταγωγή.

josephine-μαγιό

Γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1990 στην Αθήνα από Γερμανό (με ελληνικές ρίζες) πατέρα και Λιβανέζα μητέρα που είναι κι η ίδια τραγουδίστρια και δεν είναι άλλη από την Μαργαρίτα Βεντή η οποία έγινε γνωστή με τα τραγούδια της τη δεκαετία του '90.

Μαργαρίτα-Βεντή-Μητέρα-της-Ζοζεφιν

Οι γονείς της Josephine, χώρισαν όταν εκείνη ήταν 9 χρονών. Εκείνη έμεινε Ελλάδα με τον μπαμπά της και η μητέρα της μετακόμισε στην Αμερική. Έχουν τέλεια σχέση και είναι σαν φίλες αφού έχουν μικρή διαφορά ηλικίας. Η Μαργαρίτα απέκτησε την Josephine όταν ήταν μόλις 19 ετών.
Έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision, με το τραγούδι "Dancing Night" το 2014, έχει λάβει μέρος στο show Your Face Sounds Familiar και ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records.

Φοίτησε σε ελληνοαμερικανικό σχολείο και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το πιάνο. Σπούδαζε Marketing - Managment στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος όταν ξεκίνησε να ανεβάζει ερασιτεχνικά βίντεο στο Facebook στα οποία τραγουδούσε κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών.

josephine-μάγια

Την ίδια εποχή, γνώρισε σε ένα event τον manager και στέλεχος της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο και μετά από λίγο διάστημα ξεκίνησαν τη συνεργασία τους.

Το Μάρτιο του 2013, κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι, με τίτλο "Για Μια Ακόμα Φορά" σε στίχους και μουσική του ράπερ OGE, σε συνεργασία με τον ίδιο. Το τραγούδι γνώρισε μεγάλη επιτυχία και μέσα στην ίδια χρονιά, κυκλοφορεί άλλα τρία τραγούδια, το "Πίσω Αν Γύριζα Το Χρόνο" με τους Unique, το "Radio" με τους Lunatic & RiskyKidd και το "Όλα Αλλάζουν" με τον Snik.
Στις 17 Ιανουαρίου 2019, κυκλοφόρησε το τραγούδι "Πες Μου Πως" σε συνεργασία με τον ράπερ Bo, στις 9 Μαρτίου κυκλοφόρησε το "Τι", το καλοκαίρι το τραγούδι "Μάγια" και τον Οκτώβριο κυκλοφόρησε η επιτυχία της με τίτλο "Δεν Έχω Σήμα".

Η Josephine Wendel Είναι Πειρασμός και Κάνει Μάγια