Οικονόμου σε Βαρεμένο: Είσαι Υπερασπιστής των Τουρκικών Θέσεων (Video)

Οικονόμου-σε-Βαρεμένο-Είσαι-Υπερασπιστής-των-Τουρκικών-Θέσεων
Καβγάς ανάμεσα σε Δημήτρη Οικονόμου και σε Γιώργο Βαρεμένο ξέσπασε στην πρωινή εκπομπή "Σήμερα", του ΣΚΑΪ, για τα ελληνοτουρκικά και συγκεκριμένα για την επάρκεια/ανεπάρκεια του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής ήταν εριστικός από την αρχή της συζήτησης, αφού ξεκίνησε ειρωνευόμενος το «θέμα» της selfie του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου με τη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Τα αίματα άναψαν όταν ο Γ. Βαρεμένος, ερωτώμενος για τα "περί φιάσκου" της επίσκεψης του Κ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός είναι ανεπαρκής για να υπερασπιστεί σοβαρά θέματα της χώρας.

Και οι δύο δημοσιογράφοι της εκπομπής (Οικονόμου-Αναστασοπούλου) τόνισαν πως σε αυτήν τη συγκυρία, μάλλον, δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας η αξιωματική αντιπολίτευση να έχει τέτοιου είδους αντίδραση, σε ότι αφορά κρίσιμα εθνικά θέματα.
Ο, επίσης δημοσιογράφος, Γ. Βαρεμένος στην προσπάθειά του να απαντήσει στους παρουσιαστές και την βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή, η οποία αντέδρασε, περιέγραψε τα «κατορθώματα» του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας ως "εθνική κληρονομιά" (παρακαλώ!?) τη «Συμφωνία των Πρεσπών» και επανήλθε "στις επιθέσεις και τη στοχοποίηση που δέχτηκε το κόμμα του από τον ΣΚΑΪ και τα ΜΜΕ...".

Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός με αρκετά σκληρές εκφράσεις, εκατέρωθεν. Δείτε το βίντεο:


Οικονόμου σε Βαρεμένο: Είσαι Υπερασπιστής των Τουρκικών Θέσεων