Βγήκε Ζωντανή από Τάφο - Την Έθαψαν Μεθυσμένοι Γείτονες

Ουκρανία-Βγήκε-Ζωντανή-από-Τάφο-την-Έθαψαν-Μεθυσμένοι-Γείτονες
Η 57χρονη Nina Rudchenko έπεσε θύμα των μεθυσμένων γειτόνων της, δύο αδερφών, 27 και 30 ετών, που εισέβαλαν στο σπίτι της και τη χτύπησαν με μανία, με ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Μετά από δύο ολόκληρες ώρες βασανιστηρίων, η γυναίκα λιποθύμησε. Νομίζοντας ότι πέθανε, οι μεθυσμένοι γείτονες αποφάσισαν να τη θάψουν στο νεκροταφείο του χωριού Maryanske.

Όταν έφτασαν εκεί, η γυναίκα ξύπνησε και την ανάγκασαν να σκάψει η ίδια τον τάφο της. Κατόπιν τη χτύπησαν ξανά και την έριξαν αναίσθητη στον λάκκο.

Ωστόσο, η 57χρονη δεν είχε πεθάνει. Λίγη ώρα αργότερα, ξύπνησε μέσα στον τάφο της και άρχισε να σκάβει μέχρι που κατόρθωσε να βγει από το χώμα.

«Με έβαλαν μέσα στον τάφο και άρχισαν να με θάβουν. Τους άκουσα να γελάνε και να λένε ότι θα σκοτώσουν την οικογένειά μου. Όταν τελείωσαν, συζητούσαν για το αν έχω πεθάνει», δήλωσε η γυναίκα.

Η Nina Rudchenko επέστρεψε στο σπίτι της όπου και λιποθύμησε, ώσπου το επόμενο πρωί τη βρήκε η αδερφή της η οποία κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε σπασμένο σαγόνι και μύτη.

Όταν η ίδια αποκάλυψε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί, δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα τους περιέγραψε. Οι βάναυσοι φονιάδες αδελφοί συνελήφθησαν άμεσα.

Βγήκε Ζωντανή από Τάφο - Την Έθαψαν Μεθυσμένοι Γείτονες