Η Pamela Anderson στο Baywatch Remastered - HD Video

Η-Πάμελα-Άντερσον-ως-CJ Parker-σε high-definition-ανάλυση-στο-Baywatch-Remastered
Το Baywatch πέρασε στην ψηφιακή εποχή και έφερε τη γοητεία των 90s στο σήμερα. Η πλέον εμβληματική σειρά που, σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Guinness, συνιστά την πιο δημοφιλή τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών επέστρεψε, εδώ και αρκετό καιρό, «ανανεωμένη» στο YouTube.
Το cult show έφτασε για πρώτη φορά στην ελληνική TV το 1991 και μας κράτησε συντροφιά για 12 ολόκληρα χρόνια. Έφερε στα σπίτια μας τον αέρα του καλιφορνέζικου καλοκαιριού ταξιδεύοντας μας στις εντυπωσιακές παραλίες του Λος Άντζελες.

Με φόντο τις εντυπωσιακές παραλίες της Καλιφόρνια και με αιθέριες υπάρξεις σε πρώτο πλάνο, δεν υπάρχει αμφιβολία πως το Baywatch ήταν και θα παραμείνει η απόλυτη καλοκαιρινή σειρά.

Το cast αποτελεί, φυσικά, μια ακόμη παράμετρο η οποία συνέβαλε στην επιτυχία της. Ο David Hasselhoff, η Pamela Anderson, η Carmen Electra, η Yasmeen Bleeth και ο «Aquaman» Jason Momoa επέστρεψαν στις οθόνες μας και προσέλκυσαν ξανά το ενδιαφέρον, πολλών παλαιότερων αλλά και νεότερων θεατών.
Πλέον, μας δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τα επισόδεια ξανά σε high-definition ανάλυση στο Baywatch Remastered στο YouTube.


Η Pamela Anderson στο Baywatch Remastered - HD Video

Η Πάμελα Άντερσον ως CJ Parker σε high-definition ανάλυση στο Baywatch Remastered