Χάρτης για Διευκόλυνση Παραβίασης των Συνόρων από ΜΚΟ στη Λέσβο

Λέσβος-ΜΚΟ-Μοιράζει-Ειδικό-Χάρτη-για-Διευκόλυνση-Παραβίασης-των-Συνόρων
Δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι υπάρχει κράτος στον κόσμο που να επιτρέπει σε ύποπτες ΜΚΟ να διευκολύνουν την παραβίαση των συνόρων του και την εισβολή αγνώστου προέλευσης και προθέσεων αλλοδαπών μεταναστών στο έδαφός του. Κι όμως, αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα.

Εκατοντάδες ΜΚΟ, υπό την προστασία και καθοδήγηση του «μεγάλου νταβατζή», της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Μετανάστες (UNHCR), αλλά και του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ), λειτουργούν ως κράτος εν κράτει και διαπράττουν ένα διεθνές έγκλημα · την επί σκοπώ δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού μιας χώρας.
Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος του εγκλήματος που συντελείται (με την ακατανόητη ανοχή του ελληνικού κράτους) αρκεί να ληφθεί υπόψη η μελέτη του Πανεπιστημίου Turku της Φινλανδίας, η οποία λίγο/πολύ υποστηρίζει πως λόγω του ότι στη Λέσβο έχει αλλάξει η δημογραφία, η Ελλάδα ασκεί, πλέον, μειωμένη κυριαρχία στο νησί. Την εν λόγω μελέτη αναγκάστηκε να αποδομήσει, με τεκμηριωμένη απάντηση, ο πρέσβης μας στο Ελσίνκι, Γεώργιος Αυφαντής.
Ο επεξηγηματικός χάρτης που είναι αναρτημένος στο παράνομο «παρατηρητήριο» των ΜΚΟ στο ακρωτήρι Κόρακας αλλά και στη δομή της Συκαμιάς, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της ασυδοσίας των ΜΚΟ. Ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, δημοσιοποίησε σχετική φωτογραφία στο Facebook με σχόλιο:

«Αναλυτικός χάρτης, για να μη χάσει κανένας τον δρόμο. Υπάρχουν και ζώνες αποβίβασης, όπως στην Νορμανδία. Κατά τα λοιπά, όλα είναι τυχαία και αύριο είναι Πέμπτη...».                     πηγή: lesvospost.com

Χάρτης-ΜΚΟ-για-Διευκόλυνση-Παραβίασης-των-Συνόρων

Λέσβος: ΜΚΟ Μοιράζει «Ειδικό Χάρτη» για Διευκόλυνση Παραβίασης των Συνόρων