Διάσημος «Βορειομακεδόνας»: Είμαστε Βούλγαροι, η Μακεδονία Είναι Ελλάδα (Video)

Διάσημος-Βορειομακεδόνας-YouTuber-Είμαστε-Βούλγαροι-η-Μακεδονία-Είναι-Ελλάδα
Βίντεο του Bobby's Perspective, διάσημου... «Βορειομακεδόνα» Youtuber, ο οποίος εμπεριστατωμένα, με έναν εξαιρετικά όμορφο τρόπο εξηγεί στους συμπατριώτες του πως είναι αδύνατον να είναι Μακεδόνες και αναλύει πως οι αποφάσεις ενός απολυταρχικού κράτους (και όχι μόνο) μπορούν ή προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την ιστορική αλήθεια.
Ο Bobby δηλώνει πως θεωρεί όλους τους Βαλκάνιους αδέρφια του, δεν έχει κανένα σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα και πως απλά ψάχνει την αλήθεια, όπως κάνει σε κάθε του βίντεο που αφορά σε άλλα θέματα, όπως άσκηση, διατροφή κ.λπ. 

Μεταξύ άλλων, προτρέπει τους συμπατριώτες του να πάψουν πλέον να βρίσκονται υπό την επιρροή της κομμουνιστικής προπαγάνδας που ξεκίνησε από τον Τίτο (1946) και τονίζει:

Ξέρω ότι η αλήθεια πονάει, αλλά πρέπει να δεχθείτε ότι μας έχουν πει τεράστια ψέματα. Η Ιστορία αποδεικνύει ότι είμαστε Βούλγαροι που μιλούμε βουλγαρική διάλεκτο και όχι «Μακεδόνες» ούτε «Βορειομακεδόνες».

Οι ήρωες μας είναι Βούλγαροι, τα έθιμά μας είναι βουλγαρικά.

Ήρθαμε στα Βαλκάνια 900 χρόνια μετά τον θάνατο τού Μεγάλου Αλεξάνδρου, που ήταν Έλληνας.
Γελάνε μαζί μας..! που επιμένουμε σε μία ψεύτικη «μακεδονική» εθνική ταυτότητα.

Αν δεν πιστεύετε αυτά που σάς λέω, ερευνήστε τα μόνοι σας, όπως έπραξα κι εγώ.
Γνωρίζω ότι πολλές φορές το ψέμα είναι καταπραϋντικό και παρηγορητικό αλλά, για παράδειγμα, αν ο/η σύντροφός σας σάς απατήσει, θα θέλατε να συνεχίσετε να ζείτε μέσα στο ψέμα, ή να μάθετε την αλήθεια..?

Διάσημος «Βορειομακεδόνας»: Είμαστε Βούλγαροι, η Μακεδονία Είναι Ελλάδα

Οι Σκοπιανοί δεν είναι Μακεδόνες είναι θύματα της κομμουνιστικής προπαγάνδας του Τίτο