Βενιζέλος για ΣΥΡΙΖΑ: Εσχάτη Προδοσία - Υπονομεύσατε τη Δημοκρατία (Video)

evaggelos-venizelos-eshati-prodosia-syriza
Ως ορισμό της εσχάτης προδοσίας χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τις τελευταίες αποκαλύψεις για Μάτι Καλογρίτσα και Novartis επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, επεσήμανε:
Αυτό το είχα πει από το 2018 (και μερικοί κοιτούσαν με απορία τι εννοώ)... Έχουμε συστηματική αλλοίωση θεμελιωδών θεσμών του πολιτεύματος, εν προκειμένω της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης και της διάκρισης των εξουσιών, για να επιτευχθεί ένας στόχος ο οποίος είναι, αν μη τι άλλο, πολιτικός - ο οποίος είχε ως βασικούς πρωταγωνιστές αυτούς που ήταν όργανα του κράτους αλλά σφετερίζονταν την ιδιότητα του οργάνου του κράτους για άλλους σκοπούς. Είναι ο κλασικός ορισμός αυτού του εγκλήματος.
Αδιανόητα πράγματα..! Απίστευτα, δηλαδή ανατριχιαστικά, τριτοκοσμικά ανατριχιαστικά. Αλλά, βλέπετε, πληθαίνουν τα ζητήματα. Είχαμε τη σκευωρία Novartis, την οποία ερευνά η Βουλή. Από τη σκευωρία Novartis προέκυψε η υπόθεση Μιωνή, που είναι μία άλλη υπόθεση, στην πραγματικότητα, παρά-δικαστικού κυκλώματος, συνδεόμενου με την κυβέρνηση.

Μετά, προέκυψε η υπόθεση Καλογρίτσα, η οποία αφορούσε τον έλεγχο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όλο αυτό το οποίο είχε δημιουργηθεί ως σκηνικό το 2016. Τώρα, προκύπτει η υπόθεση στο Μάτι και, πίσω από την υπόθεση στο Μάτι, η κατάσταση στο Πυροσβεστικό Σώμα, με παιχνίδια μεταξύ ανωτέρων στελεχών.

Δε λέω να πάνε κατηγορούμενοι στο Ειδικό Δικαστήριο, να γεμίσουμε με Προκαταρκτικές Επιτροπές και με ποινικές διαδικασίες, αλλά πρέπει να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Η μεγαλύτερη τιμωρία είναι η αποκάλυψη της αλήθειας και ο μεγαλύτερος θώρακας για τη Δημοκρατία είναι ο ενημερωμένος πολίτης, η γνώση... η γνώση και η μνήμη, γιατί αυτά ξεχνιούνται, δυστυχώς.

Βενιζέλος για ΣΥΡΙΖΑ: Εσχάτη Προδοσία - Υπονομεύσατε τη Δημοκρατία

Ορισμό της εσχάτης προδοσίας χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τις τελευταίες αποκαλύψεις για Μάτι Καλογρίτσα και Novartis επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ