White Porscha: Η «Άμωμη Ύπαρξη» του ΣΥΡΙΖΑ (?)

White-Porscha-Η-Άμωμη-Ύπαρξη-του-ΣΥΡΙΖΑ
Τον Νίκο Παππά, το Μέγαρο Μαξίμου, μία μυστηριώδη White Porscha αλλά και την Documento Media δείχνει, μέσω μήνυσης που κατέθεσε, ο ►Χρήστος Καλογρίτσας για όσα συνέβησαν στη υπόθεσή των τηλεοπτικών αδειών και κυρίως για τα 3.000.000€ που πήρε από την αραβική κατασκευαστική εταιρία CCC.

Ο Καλογρίτσας αναγνωρίζει ότι τα τιμολόγια ήταν εικονικά και δηλώνει ότι τα "μύρια" (κατόπιν) χρησιμοποιήθηκαν για την έκδοση του Documento. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι είπε ότι όλα όσα έγιναν ήταν σε γνώση του Μεγάρου Μαξίμου και ανωτάτων κυβερνητικών παραγόντων.
Και καλά... το White House είναι το Μέγαρο Μαξίμου · Ο (ή η) White Porscha, όμως, ποιος(α) είναι..?

"Άγνωστη φράση" στα λεξικά, «Άσπρη… Πόρσε» στο Google...
Ένας καθηγητής (πρώην υπουργός) είπε ότι είναι πρόκειται για αραβική φράση και "μάλλον" αναφέρεται στο e-mail που έγραψε στις 27/06/2016 ο Λιβανοπαλαιστίνιος Φουάντ Χούρι, της κατασκευαστικής εταιρίας CCC, «συνεργάτη» του Χ. Καλογρίτσα.

Στα αραβικά, White Porscha σημαίνει «άμωμη ύπαρξη»
ή «το αμόλυντον ον»... Σε ελεύθερη μετάφραση «Η Θεά».

Το θέμα, όμως, περιπλέκεται καθ΄ότι White Porscha στο e-mail του Λιβανέζου φαίνεται (ως κωδικός) να είναι θηλυκού γένους. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος σε θηλυκό γένος το οποίο εμπλέκεται στην υπόθεση σκανδάλου (?) επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.
Ποια είναι, λοιπόν, η «άμωμος ύπαρξη» από την οποία όπως φαίνεται ξεκίνησαν όλα? Ποιος ή ποια κρύβεται πίσω απ΄αυτόν τον κωδικό?

Ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει πως
«Είναι σαν να βλέπεις μαφιόζικη ταινία»...


White Porscha: Η «Άμωμη Ύπαρξη» του ΣΥΡΙΖΑ