Ο Βραβευμένος Έλληνας Επιστήμονας Πυραυλικής Τεχνολογίας Μοχάμεντ Ελσάερ για Άμυνα - Ελληνοτουρκικά (Video)

Έλληνας-Επιστήμονας-Πυραυλικής-Τεχνολογίας-Μοχάμεντ-Ελσάερ-Οι-Αμυντικές-Δαπάνες-Είναι-Επενδύσεις
Ο Μοχάμεντ Ελσάερ βραβευμένος από το Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην επιστήμη και ασφάλεια των πυρηνικών όπλων και της πυραυλικής τεχνολογίας στο φημισμένο War Studies Department του King's College London, μιλά στον Πάρη Καρβουνόπουλο στο Militaire.gr.

Είναι γεννημένος το 1996, με καταγωγή από την Αίγυπτο (λόγω της μητέρας του), μεγάλωσε στην Αθήνα και ήδη διαπρέπει στο εξωτερικό, μετά από το Πάντειο και τις σπουδές του στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο Μ. Ελσάερ μιλά για τις λεγόμενες ψυχολογικές της επιχειρήσεις και την συνεχώς αυξανόμενη απειλή της Τουρκίας, αλλά και για μία άλλη, εναλλακτική λογική - τακτική με την οποία θα πρέπει εμείς να την αντιμετωπίσουμε.

Δηλώνει πιστός οπαδός της έρευνας, του δίκαιου αλλά και λάτρης της νομικής επιστήμης. Δεν περιορίζεται από καμία κομματική ιδεολογία, ούτε και βλέψη. Είναι λάτρης της ορθολογιστικής αλλά ταυτοχρόνως της ηθικής προσέγγισης των φαινομένων, ιδιαιτέρως στην πολιτική. Θεωρεί τα κόμματα «αναγκαίο κακό», είναι ιδεολόγος, φιλελεύθερος και υποστηρικτής του προοδευτικού πατριωτισμού.
Ο αναγνωρισμένος πολιτικός επιστήμονας, πρόσφατα έστειλε επιστολές τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον ΥΕΘΑ, ενημερώνοντας τους ότι θέτει τις γνώσεις του στη διάθεση των Ε.Δ. χωρίς ωστόσο να έχει πάρει, ακόμα, απάντηση…


 The Mall 24

Ο Βραβευμένος Έλληνας Επιστήμονας Πυραυλικής Τεχνολογίας Μοχάμεντ Ελσάερ για Άμυνα - Ελληνοτουρκικά

Ο

Mochament Elsaer για αμυντικές δαπάνες, επενδύσεις, τουρκική προκλητικότητα, εξοπλιστικά, ελληνική στρατηγική