«Βόμβες» για το Εμβόλιο mRNA Κατά του Κορονοϊού από τον Δρ. Δημήτρη Αντωνίου - (Audio Video)

Βόμβες-για-το-Εμβόλιο-mRNA-Κατά-του-Κορονοϊού-από-τον-Δρ-Δημήτρη-Αντωνίου
Ο Γενικός Χειρουργός - Ογκολόγος Δημήτρης Αντωνίου, στη ραδιοφωνική εκπομπή Παρέμβαση του Κώστα Παπαζαφειρίου στο Metropolis 95.5, καταθέτει τη δική του άποψη για τον τρόπο παρασκευής, τη νομιμότητα των εμβολιασμών, την αποτελεσματικότητα αλλά και την επικινδυνότητα του εμβολίου για τον Covid-19.

Ο Δρ. Δημήτρης Αντωνίου αναλύει την τεχνοτροπία παρασκευής των εμβολίων mRNA και υποστηρίζει πως οι επιστήμονες των επιτροπών, των οποίων την κατάρτιση αλλά και την εντιμότητα αμφισβητεί, αποκρύπτουν την αλήθεια από τους πολίτες για ίδιον όφελος.

Σύμφωνα πάντα με τις θέσεις του ίδιου (που από πολλούς έχουν επίσης έντονα αμφισβητηθεί), τα συγκεκριμένα σκευάσματα αποτελούν απειλή για τη δημόσια υγεία. Προειδοποιεί πως όσοι έχουν εμβολιαστεί είναι πιθανότερο να μεταδώσουν τον ιό, διότι ο εμβολιασμός δεν αποτρέπει κάποιος να μολυνθεί από τον κορονοϊό, αλλά να μη νοσήσει ή να νοσήσει ηπιότερα. Δηλαδή, οι εμβολιασμένοι που έχουν μολυνθεί δεν θα το καταλάβουν και όντας ασυμπτωματικοί δε θα μπουν σε καραντίνα με αποτέλεσμα να μεταδίδουν συνεχώς τον Covid-19.

Ο γιατρός επισημαίνει πως οι δηλώσεις του βασίζονται μόνο σε επιστημονικά δεδομένα και σε στοιχεία που έχουν δώσει οι ίδιες οι κατασκευάστριες εταιρίες στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) τα οποία σκοπίμως δεν αναπαράγονται από τα ΜΜΕ. Ο ίδιος προτρέπει όσους αμφισβητούν τα λεγόμενα του να δουν τις μελέτες και τα στοιχεία αυτά στο προσωπικό του Blog ►Ζωηδοσία.
Δημήτρης-Αντωνίου-Γιατρός
Επιστημονικά Διπλώματα Dr. Δημητρίου ΑΝΤΩΝΙΟΥ PhD, FRCS, PhilLevA(Oxford) Γενικού Χειρουργού-Ογκολόγου:

1) Πτυχίο Ιατρικής Σχολής Αθηνών. 2) Δίπλωμα Eιδικότητας «Γενικής Χειρουργικής». 3) Διδακτορική Διατριβή στην Ανοσολογία του Καρκίνου, Πανεπιστήμιο Αθηνών. 4) Part I FRCS in LONDON 1989. 5) Part II FRCS in GLASGOW 1989. 6) Part II FRCS in GLASGOW 1993 (FRCS : Fellowship of Royal College of Surgeons of Great Britain). 7) 4 βαθμοί για Μaster Ανωτάτων Μαθηματικών Βιολογικών συστημάτων του Παν/μίου Auckland of New Zealand. 8) 2η Διδακτορική Διατριβή, στην 7μελή επιτροπή του Παν/μίου Ιωαννίνων με θέμα «Κβαντική Φυσιολογία».

Οι όποιες απόψεις δημοσιεύονται στο themakaitheama.com δεν εκφράζουν απαραίτητα και την άποψη των συντακτών της ιστοσελίδας. Τα σχόλια των άρθρων που ακολουθούν, εκφράζουν μόνο τους ίδιους τους σχολιαστές. Ηχητικό από www.metrosport.gr

The Mall 24

Βόμβες για το Εμβόλιο mRNA Κατά του Κορονοϊού από τον Δρ. Δημήτρη Αντωνίου

Ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου στην εκπομπή Παρέμβαση του Κώστα Παπαζαφειρίου στο Metropolis 95.5 μιλάει για το εμβόλιο του Covid-19