Κόντρα Μαρκόπουλου Παγώνη για Πανδημία και Celebrity Lifestyle (Video)

Κόντρα-Μαρκόπουλου-Παγώνη-Celebrity-Πανδημία-και-Lifestyle
Ένταση σημειώθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Σήμερα, ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλο και την Ματίνα Παγώνη, πρόεδρο νοσοκομειακών γιατρών. Ο βουλευτής κατηγόρησε την Μ. Παγώνη για lifestyle προσέγγιση της πανδημίας του covid-19 τονίζοντας, όμως, ότι σέβεται τον επιστημονικό της λόγο.

«Επιστημονικά την ακούω πάντοτε, όμως νομίζω ότι χάνεται η αξία του επιστημονικού της λογού μέσω μιας "lifestyle" προσέγγισης των θεμάτων η οποία δεν αφορά τον κόσμο ο οποίος περνά δύσκολα. Οι φωτογραφίες της με τον κ. Ζαχαράτο δεν αφορούν τον κόσμο», είπε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

«Όταν βγαίνουμε και κάνουμε την πανδημία lifestyle με το τρόπο ζωής μας για το κατά πόσο βγαίνουμε, τι φοράμε και πως μακιγιαριζόμαστε δημιουργείται μια χαλαρότητα έως και ιλαρότητα για ένα θέμα που κοστίζει ζωές», πρόσθεσε ο βουλευτής.
Η Μ. Παγώνη, από την πλευρά της, τόνισε ότι «δεν την απασχολεί η άποψη του Δημήτρη Μαρκόπουλου», σημειώνοντας πως «ίσως επειδή αυτό το διάστημα οι γιατροί είναι πιο συχνά στην τηλεόραση, θα ήθελε να είναι περισσότερο οι βουλευτές. Μόλις τελειώσει η πανδημία θα τους έχετε καθημερινά… Δεν θα ασχοληθούμε με αυτά που λέει ο κ. Μαρκόπουλος... », είπε η συνδικαλίστρια γιατρός.

Το «κόντρα» ξεκίνησε από συνέντευξη του βουλευτή της ΝΔ, μία ημέρα πριν, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, κατά την οποία μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η κυρία Παγώνη παρασύρθηκε, λίγο, από τη δημοσιότητα και για να κάνω κι εγώ λίγο χιούμορ, έχει ένα είδος celebrity lifestyle εντός πανδημίας».

Τι "λίγο" άνθρωπέ μου... τι "λίγο"..!? Έχει σπάσει κάθε ρεκόρ
(και όχι μόνο τα ρεκόρ)
"η γιατρός μας η συνδικαλίστρια"!

The Mall 24

Κόντρα Μαρκόπουλου Παγώνη για Πανδημία και Celebrity Lifestyle

Ένταση με Δημήτρη Μαρκόπουλο και Celebrity γιατρό Ματίνα Παγώνη για lifestyle και πανδημία