Ο Οικονόμου Έκοψε την Κανέλλη Ζωντανά στον Σκάι - Σήμερα (Video)

Ο-Οικονόμου-Έκοψε-την-Κανέλλη-Ζωντανά-στον-Σκάι-Σήμερα
Μετά το Πάμε να τους Γ@μίσουμε που πέταξε στον αέρα η βουλευτής του ΚΚΕ, ο δημοσιογράφος απαίτησε να ζητήσει συγγνώμη και όταν έμμεσα αυτή το έκανε, την έκοψε "στην ψύχρα".

Αφού ρωτήθηκε για τα χθεσινά επεισόδια και την απόπειρα δολοφονίας του 27χρονου αστυνομικού, η Λιάνα Κανέλλη δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με το ότι η βία απαντήθηκε με βία και διαπίστωσε ότι "στη διαδήλωση παρεισέφρησαν κάποιοι που ενδεχομένως ήθελαν να επιτεθούν στην αστυνομία".

Όταν τόσο καιρό όλοι, σχεδόν, οι Έλληνες πολίτες είναι έγκλειστοι στα σπίτια τους λόγω των περιοριστικών μέτρων, οι περισσότεροι άρχισαν να βρίσκονται σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση, έχουν ήδη καταστραφεί οικονομικά ή βρίσκονται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και ούτε καν μπορούν να επισκεφθούν στενούς τους συγγενείς, η κυρία Λιάνα Κανέλλη "υπερήφανα" δήλωσε ότι βρέθηκαν 6.000 άτομα στην ειρηνική -κατά τ' άλλα- διαδήλωση, της οποίας ένας από τους οργανωτές ήταν και το κόμμα στο οποίο ανήκει.

"Ο ξυλοδαρμός του αστυνομικού είναι απαράδεκτος, είναι βάνδαλη ενέργεια. Είναι βία, είναι αποτρόπαιο" τόνισε η βουλευτής και στη συνέχεια περιέγραψε, επί λέξη, το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο στο οποίο ομάδα αστυνομικών ακούγεται να φωνάζει "Πάμε να τους Γ@μίσουμε - Πάμε να τους σκοτώσουμε"...

Όταν ο Δημήτρης Οικονόμου επανειλημμένα της ζήτησε να πάρει πίσω ότι είπε και να ζητήσει συγγνώμη, η Λ. Κανέλλη, απάντησε: "Να ζητήσω συγγνώμη που τη μετέφερα".

"Σας ευχαριστούμε πολύ, γεια σας", ανταπάντησε ο δημοσιογράφος του Σκάι και διέκοψε αμέσως τη σύνδεση.
Εμείς, πάλι (με κάθε επιφύλαξη) έχουμε την εντύπωση ότι το βίντεο στο οποίο αναφέρθηκε η κυρία Κανέλλη κι έγινε η αιτία της έντασης, είναι προϊόν ενός παν-κάκιστου, τεχνικά, ηχητικού μοντάζ, γιατί:

Η φωνή του αστυνομικού που «φωνάζει» ακούγεται (μέσα απ' το κράνος, με το Flip-Up κατεβασμένο) δυνατά, σχεδόν, όσο και η κόρνα διερχόμενου αυτοκινήτου, την ώρα που αυτός ο οποίος καταγράφει το βίντεο βρίσκεται τουλάχιστον σε 15 μέτρα απόσταση από τους αστυνομικούς και φαίνεται καθαρά ότι ζουμάρει.

Επίσης, κανενός αστυνομικού οι κινήσεις δεν φαίνεται να είναι ανάλογες με το «ύφος» και τον τόνο-την ένταση των όσων ακούγονται.

Αν όντως είναι έτσι, πως η κυρία Λιάνα Κανέλλη, με ~50 χρόνια εμπειρία σε τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά και media, δεν το κατάλαβε... άραγε(ς)..!?

Καλό θα 'ταν όλοι να καταδικάζαμε όλες τις πράξεις βίας απ' όπου κι αν αυτές προέχονται, χωρίς "όμως" και "αλλά"... ... έχουμε την εντύπωση..!

The Mall 24

Ο Οικονόμου Έκοψε την Κανέλλη Ζωντανά στον Σκάι - Σήμερα

Μετά το Πάμε να τους Γ@μίσουμε που είπε στον αέρα η βουλευτής του ΚΚΕ ο δημοσιογράφος απαίτησε συγγνώμη