Και 14η Σύνταξη "Δίνει" ο Σπίρτζης! Άλλος Περισσότερα? Video


spirtzis-14-syntaxi-aytiaΚαι 14η σύνταξη είναι διατεθειμένη να δώσει η κυβέρνηση, σε όσους πληγούν από τα δημοσιονομικά μέτρα της συμφωνία με τους δανειστές, εφόσον επιτευχθούν τα απαιτούμενα πλεονάσματα, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. Οι κυβερνητικές διαβεβαιώσεις, ότι θα υπάρξει ένα ευρώ αντισταθμιστικών μέτρων για κάθε ένα ευρώ επιβαρύνσεων, ισχύουν  (είπε)  ενώ  εξέφρασε  με  βεβαιότητα  ότι  θα  επανέλθουν  οι  συλλογικές  συμβάσεις.

Για τις πανηγυρικές δηλώσεις που είχε κάνει μετά το Eurogroup -όταν γιόρτασε την απελευθέρωση των Ιωαννίνων από τους Τούρκους, [μαζί με... την έξοδο απ' την κρίση (?)]- στόχος του ήταν να παραλληλίσει την εθνική ανάταση που υπήρχε στους Βαλκανικούς Πολέμους με την «εθνική ανάταση» που πηγάζει από τη συμφωνία (?!).

Σε ότι αφορά τα χαριστικά δάνεια της Τράπεζας Αττικής, 39 από τα οποία πήρε μέσα σε 2 χρόνια κρίσης (2015-16) ο "4 στα 4" εργολάβος δημοσίων έργων και κουμπάρος του, κ. Καλογρίτσας, δήλωσε πως δεν έχει πρόβλημα να γίνει έλεγχος και από 70 (Uau!!!) εισαγγελείς. 


§

Τόσο οι "φρέσκοι" κύριοι της κυβέρνησης όσο και κάποιοι "παλαιοπασοκικοί" (που είναι και "χρόνια στο κουρμπέτι") έχουν αναγάγει τη μισή αλήθεια - ψέμα σε τέχνη! Πολλές φορές, είναι τόσο προσεγμένα τοποθετημένη η κάθε λέξη των λεγομένων τους, που πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια.

Συγκεκριμένα, το "είναι διατεθειμένη να δώσει η κυβέρνηση" μπορεί εύκολα να γίνει αργότερα "η κυβέρνηση ήταν μεν διατεθειμένη αλλά..." (έργο που το είδαμε και το «νοιώσαμε» για τα καλά). Ακολουθεί ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΨΈΜΑ, που αρμόζει στο "όσο μεγαλύτερο είναι τόσο πιο εύκολα μπορεί να γίνει πιστευτό" και στο τέλος το "εφόσον επιτευχθούν τα απαιτούμενα, τα προαπαιτούμενα μπλα, μπλα, μπλα..." που ΠΟΤΈ δεν έχουν επιτευχθεί, ΠΟΤΈ δεν είναι αρκετά και συνεχώς αυξάνονται, τα τελευταία 7 χρόνια. 

Από την ώρα, δηλαδή, που κάνει τις μεγαλόστομες δηλώσεις ξέρει και την απάντηση που θα δώσει, όταν αύριο-μεθαύριο ερωτηθεί ο κ. Σπίρτζης (και ο κάθε κύριος Σπίρτζης): "Μα δεν είπατε ότι θα δώσετε και 14η σύνταξη!?" απάντηση: "Όχι, δεν είπα αυτό..! είπα πως είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε 14η σύνταξη, αλλά...". Κάπως έτσι "πάει το πράμα"!

Τώρα για την "έξοδο" απ' την κρίση (lol!), μάλλον θα πρέπει να τη βιώνει και να τη γιόρτασε αυτός και κάμποσοι άλλοι του κόμματος, γιατί στην καθημερινότητα του ο κάθε απλός πολίτης, "αδι-έξοδο" οικονομικό και μόνο, αντιμετωπίζει.

Τέλος, για τα χαριστικά δάνεια της Τράπεζας Αττικής (συγκεκριμένα για τα 39 του... κουμπάρου) δεν έχει πρόβλημα να γίνει έλεγχος και από 70 εισαγγελείς.


§


Ε! για να το λέει, έτσι θα 'ναι.

Μόνο που το "7" και τα πολλαπλάσια του κύριε Χρήστο μας, είναι αριθμοί του ψεύτη
- αν δεν το 'ξερες.

Άλλη φορά, πες 60, πες 600..! το "7" να το αποφεύγεις.

Αλλά ξέρω..! "από μόνο του βγαίνει"...
..."πρώτα η ψυχή και μετά το χούι" που λένε..!