Σε Drag Queen Show "το Διασκέδασε" ο Καρανίκας

KARANIKAS-DRUG-SHOW
15/10/2017Ο Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Πρωθυπουργού μας  ►Νίκος Καρανίκας, την Παρασκευή, λίγες ημέρες δηλαδή μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου από τα 15, πέρασε ένα βράδυ στις Κούκλες · το γνωστό για τα Drag Show μαγαζί της Αθήνας.



karanikas-dragshow-1

Πέρασε ένα ευχάριστο -όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες- βράδι στο μαγαζί που βρίσκεται στο Κουκάκι, αφού πόζαρε όχι με μια αλλά με 5 διαφορετικές πρωταγωνίστριες του σόου.

karanikas-dragshow-2

karanikas-dragshow-6

Η παρουσία του σε ένα τέτοιο μαγαζί δεν αποτελεί, πάντως, κάτι παράδοξο για τον Καρανίκα! Ο ίδιος πριν από λίγα 24ωρα αποθέωνε τον Αλέξη Τσίπρα για την ομιλία του στη Βουλή, στην οποία υπερασπίστηκε τη διάταξη για την αλλαγή φύλου από τα 15, γράφοντας σε ανάρτηση του στο Facebook ότι τίμησε τη χώρα και τους αγώνες για αξιοπρέπεια...

karanikas-dragshow-3

Ο κύριος Καρανίκας, που έχει δηλώσει αρνητής στράτευσης, αδιόριστος εκπαιδευτικός και σερβιτόρος, μέλος της ΚΝΕ, ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού και ότι ότι η καριέρα είναι σαν την χολέρα, από τις αρχές του '15 κατέχει θέση ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού μας.

karanikas-dragshow-4

karanikas-dragshow-5
Άντε..!
...και πρωταγωνιστής, βρε Νίκο..!!!