Το Βίντεο της Συγκάλυψης της Τραγωδίας στο Μάτι - «Απάντηση» Βαρεμένου

βίντεο-ντοκουμέντο-της-συγκάλυψης-της-τραγωδίας-στο-μάτι-Βαρεμένος
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής ►Γιώργος Βαρεμένος στην προσπάθεια του να απαντήσει στο βίντεο του kathimerini.gr, που έβγαλε στη φόρα τα άπλυτα των "ανωτέρων" και "ανωτάτων" αξιωματούχων-υπευθύνων(?) της τραγωδίας στο Μάτι.

Στην εκπομπή Αταίριαστοι του ΣΚΑΪ ο Γ. Βαρεμένος θέλησε "να συμμαζέψει τ' ασυμμάζευτα"... Έκανε λόγο για τον "βούρκο της κασετολογίας", για "τυμβωρυχία", για "τις πυρκαγιές της Καλιφόρνια οι οποίες κάθε χρόνο έχουν νεκρούς", ακόμα και για "την τοξικότητα της προεκλογικής εκστρατείας του Κ. Μητσοτάκη · αλλά "για την ταμπακιέρα"... ούτε κουβέντα..!

Υπεκφεύγοντας φανερά να μιλήσει για τις ανατριχιαστικές (εφόσον αυτές ισχύουν, φυσικά) αποκαλύψεις, ο κύριος αντιπρόεδρος φαίνεται να αναρωτιέται: "Αφού ο Μητσοτάκης «βγήκε» και τα πάει καλά, ποιος ο λόγος..?.. Ο στόχος επετεύχθη".
Αναφερόμενος στους ρόλους κυβέρνησης και αντιπολίτευσης και φανερά «στριμωγμένος» από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον μπέρδεψε το ποιος ελέγχει ποιον, ποιος θα έπρεπε να ελέγχει ποιον και ποιος ελέγχει αυτούς που τον ελέγχουν (!?).

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Γ. Βαρεμένου στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι "θρηνούμε 102 νεκρούς - όλη η χώρα θρηνεί", στην οποία αντέδρασε σχεδόν ειρωνικά.

Επίσης, έκανε λόγο για "τα κόμματα που οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία" λησμονώντας ότι επί κυβερνήσεως του δικού του κόμματος, πάμπολλα κυβερνητικά στελέχη προέρχονταν από τους δύο καταστροφείς της οικονομίας · και σε καίριες θέσεις, μάλιστα. Βουλευτές, σύμβουλοι, διοικητές οργανισμών..! Υπουργοί της ΝΔ υπήρξαν και υπουργοί ΣΥΡΙΖΑ... Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ υπήρξαν επίσης υπουργοί ΣΥΡΙΖΑ..! Τυχαίο που Αλέξης "ονειρεύεται" ως «Νέο ΠΑΣΟΚ» τον Συνασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς..?

Κάτι ψέλλισε και για τον «περίφημο» "νόμο περί ευθύνης υπουργών"... Προφανώς, ξέχασε ότι κυβερνούσε επί 4½ ολόκληρα χρόνια.
Ακόμη και μπροστά σε ανατριχιαστικές, πραγματικά, αποκαλύψεις για τον τρόπο «λειτουργίας» κρατικών μηχανισμών, για τον τρόπο σκέψης και τη συμπεριφορά αξιωματούχων των σωμάτων ασφαλείας και στελεχών της δικαιοσύνης, ο ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» "εχθρούς που τον πολεμούν λυσσωδώς"... Έτσι «είναι» όταν έτσι μας «συμφέρει»...


Το Βίντεο της Συγκάλυψης της Τραγωδίας στο Μάτι - «Απάντηση» Βαρεμένου


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος για το βίντεο-ντοκουμέντο της τραγωδίας στο Μάτι - Καθημερινή